Jump to content

Moto Zajednica

Dron DJI Mini 2, fly more combo.

Recommended Posts

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Drugari.

Kako ne volim da mi stoje stvari koje ne koristim, Oglašavam svoj DJI Mini 2 Dron.

Plaćen 72 hiljade u Gigatronu i još nekih 20 i kusur meseci u garanciji. Nisam želeo da kupujem od mađara sa KP iako su bili dosta jeftiniji jer mi je njihova garancija malo sumnjiva. Jako malo korišćen, bez ijednog traga korišćenja.

Koliko sam želeo da ga kupim toliko sam se brzo zasitio, pa stoga, ide na prodaju, da ne stoji, možda će ga neko koristiti više od mene.

Ja sam najviše leteo do 2900m razdaljine sa njim, fabrika kaže da ide puno više od toga. Kamera je pravi i full 4k, tako da će vam trebati prilično jak računar ako planirate edit snimaka sa istoga. Postoji forica u app na telefonu da se i tu edituje, ali je onda kvalitet malo lošiji. Dron je poprilično stabilan i na prilično jakim vetrovima.
Cena bi bila 500 evropskih. I podložna nekoj korekciji u zavisnosti koliko ste kulturni... 

Dolazi u fly more combo kombinaciji, što znaši torba za nošenje, 3 baterije, bazna stanica za punjenje sve 3 baterije u isto vreme, nekoliko setova rez propelera, 
i ja sam mu dokupio okovratnik za upravljač (Olakšava letenje poprilično)

Zamena bi mi dolazila u obzir za nešto što bih više koristio. Recimo Play Station 5, ili neko dojajno zimsko odelo za motor veličine 56-58. ili neki desktop računar.

065/2661-661 Nenad

Promenio član Nenadbg88
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja