MaxiS 2648 Napisano Novembar 17, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navigaciju, ispravnu, gore pomenutu. Navigacija radi, puni se, a koliko drzi baterija ne znam. Vrv pola sata, koliko mi je trebalo da sastvaim ovo i da je slikam Uz nju ide kabli i punjac za 12v (kao za upaljac). Ja sam to odavno kupio da ubacim na skut i nikada nisam stavio. Ima ubacene mape, mape su stare (na slici se vidi da pise 2012) Navigacija NEMA antenu. Meni je bilo mrsko da se yebavam, da instaliram, trazim antenu i stajala je tako. Meni je glupo da naplatim ovo, pa neka neko uplati nekom detetu, samo slika uplatnicu i okaci. I neka plati slanje. Neka to bude, recimo 700 dinara, i isporuka je sigurno 300 (da nekog iskosta crvena), pa eto, ko hoce neka postavi. Edit, Evo jos radi 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Novembar 17, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je jos aktulno ja bi se prijavio za navigaciju jer iskreno bas mii teba iskljucivo radi dimenzija ne zbog cene .Daj mi samo konretno neki predlog kome zelis da uplatim iznos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Novembar 18, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Mislim da ima neka klinka ovde, kojoj se skuplja pomoc. Ostavi mi podatke i saljem ti gps cim zavrsim sa obavezama. Moze i na pp Edit: Moze ovo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Novembar 19, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan MaxiS zahvaljujem evo sutra ujuro uplacujem novac za detence ..... a tebi saljem sada podatke na pp. Na zalost jeste kasno za javljanje ali veruj da sam tek sada usao u kucu iz radionice tako da.. .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato kolegi. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Novembar 22, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kako je i red,,,,da se zahvalim au prilog postavljam i uplatnicu .Prijatno vece zelim . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...