theBeast 196 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme… Prodajem prelep i savršeno utegnut primerak Honde CB500XA. Obožavam ovaj motor ali eto, posle 4 godine bih malo da se pojacam (Tracer900, Africa ili slično) Poseduje povišen crni Puig vizir, Stelujuce Puig rucice kvacila i kocnice, Tegici, Givi rollbar, Givi M5 Monokey ploca (imam i originalne ručke za suvozača), 12V uticnica. U zadnje dve sezone sve novo stavljeno-gume PireliAngel GT2, DID lanac, lancanici, svecice, pločice, kociona ulja, rashladna tečnost, stelovani ventili... Pre 4.000km zamenjeno ulje i filteri. Servise sam na pocetku radio u DeltaAuto moto (elektronska knjizica), a zadnje dve godine radim u MotoOrdinacija (Nikola)-takodje elektronska knjizica-imam kopije) Nije fraza, jer zaista nećete imati ni dinara ulaganja! Ako treba dodatnih slika, objašnjenja…javite. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan do aprila 2023. 4,450€ 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1668 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Novembar 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da još nešto fali… 2013 godište 35 kw/48ks 41.000 km ABS Garaziran, Servisna knjiga, Domaće tablice Promenio Novembar 9, 2022 član theBeast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...