Bole37 5502 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan L velicina, ja sam 184/92 i super mi je. Moze i malo gore i malo dole...Bez ikakvih mana, iostecenja, svi protektori, komplet je troslojan, znaci ima odvojivi termo ulozak, i kisni ulozak(i jakna i pantalone). Prepuno luftera, pantalone kad se zavrne dzep postanu mash na butini. 250 evra. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si u prvom osnovne želeo da budeš maneken kada porasteš. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Novembar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Serija ovog kvalitetnog odela je Continental, cena novog 550 evra a moje je kao novo. Promenio Novembar 10, 2022 član Bole37 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 10, 2022 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bole37 said: Serija ovog kvalitetnog odela je Mondial, cena novog 550 evra a moje je kao novo. Zar tvoje odelo nije model Continental? PS. Zainteresovan za odelo pa zato pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Novembar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mr. No je napisao: Zar tvoje odelo nije model Continental? PS. Zainteresovan za odelo pa zato pitam Ma jeste continental ja se zajebo...E Lestra se zapljunuo za odelo, pa cu mu ga poneti sad na voznju u subotu da ga proba. Tako da je rezervisano do probe. Promenio Novembar 10, 2022 član Bole37 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 10, 2022 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako ne bude odgovaralo kolegi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Mr. No je napisao: Javi ako ne bude odgovaralo kolegi vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi @Mr. No ko saliveno. Prodatooo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...