sstruja 115 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa vizirom na kacigi, ajd sto magli po ovom hladnom vremenu nije strasno, obicno malo odskrinem vizir ili skroz otvorim kad se priblizavam semaforu ili usporim kroz gradsku guzvu ali na vecim minusima mi ledi i to iznutra! Ono sto zamagli od toplog daha odma zaledi i ne mogu da skinem, protrljam rukavicom u voznji, malo skinem ali to nije to, opet se tu hvata led i siri pa onda moram da stanem i skidam kacigu i posle 10ak kilometara ponovo! Poceo sam restriktivno da disem ispod kacige i da vise mislim o magljenju i ledjenju vizira nego o samoj voznji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 651 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da dises na skrge ko riba, ili na zadnjicu ko krpelj, a ako to ne upali, uzmi NOLANovu anti fog foliju za oko 15 evra i problemcic ce zasigurno biti resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imash da kupish u auto radnjama sprej koji se koristi bash da stakla na kolima ne lede.Verujem da bi moglo da pomogne i u tvom sluchaju.Trazhish anti led ili tako neshto ili da ne kupujesh ceo sprej bzvz pitaj nekoga od drugova sa kolima dali ima da ti pozajmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes onu disaljku za ronjenje i zavrsis posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi Dodatak Anifog za kacige univerzalni ja kupuo u NS 500din donosi covek i louisa. http://www.louis.de/_304f4ec39e858ec25a8687878d801eb686/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=817&list_total=34&anzeige=0&page=0&artnr_gr=20012133 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan komad vate i limunov sok. Premazi sa tim i pusti da se osusi. em mirise, em ne magli! Neki jos preporucuju i premazivanje penom za brijanje, pastom za zube (ozbiljno!), tecnim sapunom, pa blago ispiranje nakon toga. Licno tu metodu nisam primenjivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuo da moze belo vino i so da se pomesa . rekli mi za auto e sad znam da limun i so nagrizju lim pa necu da probam mada ja koristimneki sprej za odledjivanje stakla i on mirise na limun . Ja mislim da je nejbolje da probas sprejem protiv maglenja ili da kupis foliju koju ti preporuce ljudi koji je koriste da ne experimentises. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan "...na vecim minusima mi ledi i to iznutra!..." Mozda i ja preterujem ali ne mili mi se ici (ali idem) na voznju ako nema sunca.Ovo sa hvatanjem leda na viziru je vec ekstreman sport za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El imas onu zakacku kod nosa da ti usmerava vazduh dole...Mozda pomogne bar malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam novu kacigu tako da bi trebalo da resim taj problem uskoro... Mislim da je Pilot odradio svoje... dosta je batina pretrpeo za ove 4 godine koliko je imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...