Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa vizirom!

Recommended Posts

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Imam problem sa vizirom na kacigi, ajd sto magli po ovom hladnom vremenu nije strasno, obicno malo odskrinem vizir ili skroz otvorim kad se priblizavam semaforu ili usporim kroz gradsku guzvu ali na vecim minusima mi ledi i to iznutra! Ono sto zamagli od toplog daha odma zaledi i ne mogu da skinem, protrljam rukavicom u voznji, malo skinem ali to nije to, opet se tu hvata led i siri pa onda moram da stanem i skidam kacigu i posle 10ak kilometara ponovo!

Poceo sam restriktivno da disem ispod kacige i da vise mislim o magljenju i ledjenju vizira nego o samoj voznji....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1725 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Pokusaj da dises na skrge ko riba, ili na zadnjicu ko krpelj, a ako to ne upali, uzmi NOLANovu anti fog foliju za oko 15 evra i problemcic ce zasigurno biti resen  ;)

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Imash da kupish u auto radnjama sprej koji se koristi bash da stakla na kolima ne lede.Verujem da bi moglo da pomogne i u tvom sluchaju.Trazhish anti led ili tako neshto ili da ne kupujesh ceo sprej bzvz pitaj nekoga od drugova sa kolima dali ima da ti pozajmi

• Drug član, 2869 postova
  • Motocikl: strom 650

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

komad vate i limunov sok. Premazi sa tim i pusti da se osusi. em mirise, em ne magli!  ;)

Neki jos preporucuju i premazivanje penom za brijanje, pastom za zube (ozbiljno!), tecnim sapunom, pa blago ispiranje nakon toga. Licno tu metodu nisam primenjivao.

• Drug član, 1359 postova

Ja cuo da moze belo vino i so da se pomesa . rekli mi za auto e sad znam da limun i so nagrizju lim pa necu da probam mada ja koristimneki sprej za odledjivanje stakla i on mirise na limun . Ja mislim da je nejbolje da probas sprejem protiv maglenja ili da kupis foliju koju ti preporuce ljudi koji je koriste da ne experimentises.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

"...na vecim minusima mi ledi i to iznutra!..."

Mozda i ja preterujem ali ne mili mi se ici (ali idem) na voznju ako nema sunca.Ovo sa hvatanjem leda na viziru je vec ekstreman sport za mene...

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Narucio sam novu kacigu tako da bi trebalo da resim taj problem uskoro... Mislim da je Pilot odradio svoje... dosta je batina pretrpeo za ove 4 godine koliko je imam...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja