boldor 64 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan kupujem sirenu od 6 volti za mog oldtajmera,moze od mzejca[stariji tip],stare jawe itd, bitno da bude od 6 volti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas u TOMOSovim radnjama, a i na najlonu. Najvise 500 dinara kostaju. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 5, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu od Jawe, nesto manja od originalne i radi na 6 V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ono sto ima u tomosovim radnjama je za neizmenicnu struju a meni treba za izmenicnu struju,posto motor ima akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Mislis jednosmernu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ono sto ima u tomosovim radnjama je za neizmenicnu struju a meni treba za izmenicnu struju,posto motor ima akumulator. izmenicna nema a kakva je razlika dali motor ima ili nema akumulator kod sirene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan jednosmerna to je pravi izraz,inace ima razlike izmedju sirene koji se napaja preko akumulatora,i motora koji nema akumulator,recimo mopedi kao apn-4 ili zoljica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od MZ-a dve na 6 volti,samo bih trebao malo da ih potrazim.Ne znam ni da li rade ali moze valjda jedna da se napravi.Ako hoces salji mi adresu na pp pa ti saljem kada ih pronadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...