igorMakedonija 2 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo me interesira dali ima auspuh za ovoj motor, bidejki e dvotaktni i mi kazaa deka potesko se naogaat za niv. Ima li nesto od Gianelli, Akrapovic ? Moze ne sum dovolno informiran, ama izvinete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorMakedonija 2 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Nikoj? Nishto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ti treba auspuh bilo koji koji je za njega ili hoces nesto da bolje zvuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorMakedonija 2 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje da zvuci, sea momentalno zvuci kako kanta znaci ne sakam da go menjam cel auspuh (sve od grana), tuku samo sakam da go smenam silencerot, zadniot kraen lonec, vidov na www.akrapovic.com deka ima slip-on auspusi, ima li nekoj da mi kaze nesto vo vrska so tie auspusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kazi do koliko si spreman da platis za auspuh, ima na ebay kineske kopije, ali sa sve prevozom, carinom se ne isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorMakedonija 2 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan pa spremen sum da platam nekoi 150 - 200 evra, kolku se cenite na akrapovic, znae li nekoj, ili nekoja druga firma, mene mi treba samo zadniot lonec (silencer ot ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo dimenzija, i izgleda, verovatno moze da ze napasuje na tvoj motor, ako te interesuje kazi pa da vidim za cenu: NSR125, NSR150, NSR250, MC16, MC21, MC28 Specification: Exhaust Length : 35 cm Pipe Linkage Internal Diameter : 2.55 cm Pipe end cap internal Diameter : 2.2 cm Exhaust External Diameter : 6 cm Exhaust Weight : 540g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Yoshimura pravi 2t auspuh?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorMakedonija 2 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan super je, koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jolly moto, Arrow i Gianelli su provereno dobri izduvi... cena im je oko 200eur za top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan super je, koja je cena? Ajde javicu ti sutra verovatno, kontaktirao sam prodavca, pa cekam njegov odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo, odgovorio mi je ovaj za auspuh, evo ti na ebay link, http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370139801140&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&viewitem= sa postarinom bi bilo oko 150 evra, neznam koliko ti se to isplati?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan zdravo, odgovorio mi je ovaj za auspuh, evo ti na ebay link, http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370139801140&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&viewitem= sa postarinom bi bilo oko 150 evra, neznam koliko ti se to isplati?? Više se isplati da uzme original ovde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pa znam zato sam i rekao u prethodnom postu da se ne isplati, kad bi mogli ovo da nadjemo negde u okolini bilo bi lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atis 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao sta da ti kazem... Ali resenje za auspuh postoji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...