gixxer 385 Napisano Octobar 9, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Potreban auspuh-top za gore navedeni model ,iskljucivo neostecen,neogreban ,po normalnoj ceni. Kontakt tel -063 177 05 08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Octobar 11, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Šta se smatra pod normalna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 100 eu Promenio Octobar 11, 2022 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Octobar 11, 2022 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u potrazi za aftermarket izduvom i u opciji da ga nađem razmislio bih da prodam fabrički po "normalnoj" ceni. Ali kada vidim koliko traže za brendirane izduve, kada uzmem činjenicu da je decat cev teško naći (a greh je promeniti izduv a ostaviti katalizator) kao i da posle moram da radim remap, nekako mi dođe žao da prodam originalni top koji se s obzirom na činjenicu da je fabrički brutalno čuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Octobar 11, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ako resis da ipak prodas,javi se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Octobar 24, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...