MZ 80 Napisano April 9, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja cu trljam dok mi ne dosadi, pa kako bue bilo, u svakom slucaju bitice bolje no sto je sada (bljak) :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da skupimo neku kintu za kauciju da puste magarence? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev doslo i vrime da se garaza malo pospremi ;D ;D ;D ;D http://tinypic.com/r/2iurdw5/5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je doslo do "pospremanja"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Kako je doslo do "pospremanja"? pogubio sam pol kljuceva a znam da su tu negdje u garazi hehe ma to je kod mene redovno tak nakupi se da nemos odat pa onda spremanje ma kad obicno dojdem kuci u 10 navece pa do pol noci sarafam i tak 10 ak dana kad nepospremas sta bude imam na garazi tkz skladiste pa nosim odozgo stosta a nista ne vracam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...