makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa što ne svrati na čaj crni Bobang-e?!? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan ne ne, videh vas na semaforu kod lutrije i prodjoste pravo prema stanici! Tako da nisam mogao na caj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da tada smo ustvari bili na putu kućama... pa onda neki drugi put. Postaraćemo se mi da to bude uskoro... samo da se odkravimo od ove vožnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U bre što ne volem kad ova tema zamre.... Pa šta ste se pretvorili u mrke medvede i spavate zimski san... Alo bre Dalmatino jesi i danas na točkovima? Šta bi sa mestom za okupljanje... nekako se Fasion nametnuo ili ima još predloga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan U bre što ne volem kad ova tema zamre.... Pa šta ste se pretvorili u mrke medvede i spavate zimski san... Alo bre Dalmatino jesi i danas na točkovima? Šta bi sa mestom za okupljanje... nekako se Fasion nametnuo ili ima još predloga... Pokrio sam se usima jer sam ispalio u subotu pa cutim ko zec u kupusu! ;D Pa taj pomodarski kafic se nekako spontano nametnuo. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajde da se opet vidimo u subotu, ugrejaće do 1 stepen hehe. A Dalmatino bi mi mogao narezati one slike, ako nije problem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko došo ko nije, kako ja vidim počeli smo da se družimo jednom nedeljno pa ko može dođe a ko ne doći će drugi put. Ovo ne važi samo za Željka i Safeta, njih hoću da vidim zajedno sledeći put... Što se mene smatra subota +1 ali jedino ako Dalmatino dođe motorom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Evo moze. I ja sam za subotu. I da se vise upoznam sa Zeljkom. Nikako da se poklopi da se vidimo. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad u subotu momci? ako je suvishe rano,nishta od mene,vracam se u petak kasno uveche iz bg a... Mada ako dolazi Zheljko... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice subote mozemo da se nadjemo opet oko 2. Sto se tice voznje i danas sam se malkice provozao po bulevaru ,pa do klise i nazad. Umalo da mebejan danas na bulevaru ali nista strasno. diskove cu narezati u subotu,pa ako hocete da dodjete vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E i ja sam ispalio u subotu.Cera mi se razbol'la pa nisam mogao doci a sada mi se cini da cu se ja razbol'ti tako da postoji verovatnoca da cu ispaliti i ovu subotu ali videcemo jos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu se potruditi da vas ovog puta upoznam. Lepa inicijativa, svaka cast! P.S. Motor mi je usnuo zimski san, sa sve nedostatkom elektriciteta i praznom gumom... Tako na dva tocka mogu doci samo stopom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo li se u subotu oko 2? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo li se u subotu oko 2? Naravski! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih vas upoznati, Jevto dolazis? Znak raspoznavanja crveni karanfil i politika pod misku! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znak raspoznavanja... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne dodje motorom placa turu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ostane temperatura i ne bude ovako leda onda obavezno motorima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u subotu zaradjujem za hleb. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan A vala red je da neko od nas nekad i radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih vas upoznati, Jevto dolazis? Znak raspoznavanja crveni karanfil i politika pod misku! ;D Nemozes nas promasiti na bulevaru. Jedine budale na motorima na minus 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja u subotu zaradjujem za hleb. Jedi bez hleba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi to i valajlo zbog kila ali ima gladnih usta i kuci. Ako bude pristojno vreme u nedelju moguce da ce deo voznog parka biti na najlonu da se prodaje pa se javite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa će uzjašem kamilu i svratim da te obiđem u nedelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi to i valajlo zbog kila ali ima gladnih usta i kuci. Ako bude pristojno vreme u nedelju moguce da ce deo voznog parka biti na najlonu da se prodaje pa se javite. Ti i dalje hoces samo da prodajes... Da li ti to imas neke planove za povratak u klub 500? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...