makins 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas bez nekog dogovora... sreli se Dalmatino i ja i ajd da se uslikamo kad u kadar uleće Drumskalisica. I tako nastade slika moto-fanatika na -11 Dakle bila je to generalna proba za sutra!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste ludjaci.Ja vam se ne bih ni javio da sam vas video a kamoli seo sa vama za sto,prosto bi me bilo sramota da me vide u drustvu takvih ludaka koji se na -11 vozikaju s' motorima ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao si čast danas sedeti sa istim... ;D a gde bi još mogao naći ovakve b... ovaj, dobre ljude ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam bio siguran da nema šanse da dodjem motorom, kad Evo danas bez nekog dogovora... sreli se Dalmatino i ja i ajd da se uslikamo kad u kadar uleće Drumskalisica. I tako nastade slika moto-fanatika na -11 Dakle bila je to generalna proba za sutra!!! Malo mi je problem neadekvatna oprema, ali ste uzdrmali moju odluku da dodjem autom,... jutro je pametnije od večeri ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je bila super, uz odgovarajucu opremu - nije ni bilo hladno. Kliza po snegu, al uz malo paznje ni to nije problem. Lepo sam se provozao, dosao kuci, kad posle nekih sat vremena dolazi zet i kaze da mi nesto curi iz motora ( zet se ne razume nista u motore ). Izadjem ja, kad ono sa zoljice se otopio sneg, pa sam morao i zoger da uzmem u ruke i to pobrisem ! To mi je bio ruzni deo danasnje snezne voznje, al sta cu kad nemam garazu pa motor drzim u zgradi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ....a ja sam konacno razresio misteriju sta je to Tomos Targa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Curi neštoiz motora... ;D ;D ;D Lijane pa to ti se otopila zoljka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kliks 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Momci, svaka vam čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stoji sutra u 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stoji.Dodji obavezno da pregovaramo za tvog Dominatora.Bacio sam oko na njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Podrazumeva se ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ! A za pregovor oko motora nije problem treba mi lova 15 ujutro zato sad ide za ove pare posle opet mozemo da se dogovaramo.Motor si video sa deda mrazom sutra dolazim autom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Curi neštoiz motora... ;D ;D ;D Lijane pa to ti se otopila zoljka ne tako nego ovako nesto curi iz motora............. Topi se od toplote koliko je brzo vozio ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D da me neko pito koji motor je targa reko bi mu neki ruski 100% > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E sutra cu opet da dodjem sa " Targom " da se upoznate sa njom ! Jes da cu opet morati da ribam hodnik u zgradi, al sta ces - takav mi bioritam ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan LISICA imas P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prenesi Targu preko puta da se na ukalja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dugotrajnim preispitivanjem (pred ogledalom) i detaljnom analizom je utvrdjeno da danas dolazim autom (detalji kad se vidimo :-) ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 14 u fashion,tako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel danas ili sutra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U subotu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Docemo i sutra ako treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ja mislio sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ja mislio sutra. Nema veze. Doce sutra i zeljko pa budite zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas afriku i dr-a na bulevaru kod lutrije!!! Htedoh vam svirati i mahati al nije bilo izvodljivo! Bas je bilo lepo videti motore na ulici, izmamili ste mi osmeh! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...