stanebane 643 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dangubas je napisao: ..ću probam sutra opet, falavi ! A jel imas originalni kljuc za svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jul 17, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan .. nou, malo je duži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dangubas je napisao: .. nou, malo je duži E prc nemere stim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Jul 18, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan c, nemere Mora oriđiđi. Ako nemaš, dođeš da ti pozajmim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem u temu kao ponosni vlasnik transalpa 1996 godiste prethodni vlasnik je kolega sa foruma, presrecan sam novin mezimcem kao i sto sam upoznao divnu porodicu danas svecano obecavam da ce motorin biti mazen i pazen pogtovu sto se draga zaljubila u njega na putu do kuce 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Transalp je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jul 19, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Arakis said: c, nemere Mora oriđiđi. Ako nemaš, dođeš da ti pozajmim. ..zovem, dođem, hvala 8 hours ago, Mile123 said: Da se upisem u temu kao ponosni vlasnik transalpa ..lep lep, super foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Trandza je magican motor. Vise puta sam hteo da predjem na neki drugi ali sam ipak shvatio da je nezamenjiv. Nisi pogresio. Uzivajte!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Bas smo “kliknuli” sa trandzom, svaki km je sve vece uzivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upisem u klub. Od skoro se vozim na TA 650 2004god. I sto bi rekao kolega mile "kliknuo" mi je samo tako. Motor je dosao kod mene od Jasminka i jako je lep primerak. Upoznajem se jos sa masinom ali za ovih cirka 700km imam samo reci hvale. Od dodataka imam u planu dodatna svetla na rol barovima i podmazivac i ko zna sta jos. Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika.Prepoznace ga i kolega Zoran sa foruma inace prvi vlasnik ove masine.Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. dobrodosao u klub i nek te lepo sluzi. bas je lep primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo, dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova obuca Moze predlog gde bih mogao u Beogradu da promenim gume, bila je skoro tema o tome ali nigde je ne mogu naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Procitah da rezervoar na TA ima 18l, kod mene na 180 km (gore dole koji km) moram da prebacim na rezervu i stane oko 9 litara (8 -9,5 u zavisnosti od pumpe) benzina. Da li je moguce da mi je rezerva jos toliko pritom uvek sipam isto, da krene da puni ono "suzenje" za cep rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Avgust 14, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva sa 2 TA rezervoar je 18l a od prilike je podeljen na 12+6 okvirno. To znaci da je rezerva 6l. Pre par dana sam ga dopunio sa 14l a vozio sam na rezervi 20-30 km. Kod tebe to nesto rano prebacuje na rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova obuca Moze predlog gde bih mogao u Beogradu da promenim gume, bila je skoro tema o tome ali nigde je ne mogu naci...Ja menjao u "biker house-u" na tosinom bunaru. Bilo 1250 po gumiПослато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Mimeola je napisao: Ja menjao u "biker house-u" na tosinom bunaru. Bilo 1250 po gumi Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Na istom mestu zamenio juce 4500 sa zadnjom unutrasnjom gumom, zaboravih da javim. Ali hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 14, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Transalpasi par videa od mene o najnovijim izmenama dopunama PS a na bajku pred put ka Petrovcu na Moru u CG 1 Septembra kad i skolarci krecu novim stazama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 14, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Pa tribo mi drzac bisage postranicne i s ocem gi napraveli za 3 dana polaganice , izvestaj sledi u video formi : nije lep al je skladan i praktican , sad imam torbe i di da ih metnem pa sam stime shodno i steko pravo i mogucnost da krenem na duze putovanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 14, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan A u ovom video izvestaju tj dokumentarcu se vidi ne samo singerica od 60 godina vec kako cova ( Antal Szöcs) sasiva bisagu Louise plasticnu belu koju mi je sprzio bajk jer je dodirivao auspuh na voznji u DRUGOM videu s Divcibara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 14, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava za sve vozace Honde koja pruze VRHUNSKO zadovoljstvo voznje u SVAKIM uslovima bilo di na planeti ! Zivela HONDA , trandza i tipovi iz drzave s belom zastavom i crvenom tackom na sredini! ITD ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 14, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Ah da ako neko slucajno ide 1 Sept ili 2 do Crne Gore , mozemo zajedno krecem Subotica , Ruma ,Sabac, Valjevo Uzice , Podgorica , Petrovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Avgust 14, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pre 10 dana vratio sa puta, bivsa Juga, 2300km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...