redzone 6 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor pre neki dan imam dosta iskustva sa motorima inace ja sam autolakirer,a specijalnost su mi motori,radim ih po slici sa fabrickim identicnim sarama u dve-tri,pa i vise boja.To mi je profesija,pa bih zeleo da podelim iskustva sa ostalim vlasnicima xj yamahe.Ja ovaj motor jos nisam probao i necu po ovakvom vremenu,a zivo me interesuje kako se ponasa na putu.Pa vlasnici ako može malo objasnjenje o navedenom motoru. Unapred zahvalan Boban red zone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor kao motor je dobar zavisi samo koliko je izakan i koliko posle nalickan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off, ali nesto mi je poznata ova ralica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ralica : Onaj plasticni deo ispod motora sto lici na ralo od pluga ( neki to nazivaju i " djubrovnik " ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem.Prvo si kupio motor pa onda pitas kakav je?Sedi pa se vozaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ralica, djubravnik, bug spoiler, donji deo oklopa itd. (a posto radim sa tim cuo sam brdo naziva) samo zavisi kako ga ko zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve postoji prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam cime se bavis ali predpostavljam da jesmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece koliko je presao i koliko si ga platio. Meni se svidja i izgleda ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je to sprava,malo mu treba nagovaranja da legne u krivinu,fali mu par konja,vizir i to je to od "mana"! Vozio sam ga do prosle godine,redovan servis i ima da ga teras bez glavobolje,neunistiv je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja imam S kapiram da je sve to isto samo bez maske sve u svemu super extra kul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...