Jump to content

Moto Zajednica

airbrush....

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Ima li neko ko radi airbrush?  ja radim airbrush tek godinu dana, pa me interesuje ima li neko ko radi ili zeli da radi da se napravi neki tim?????? 8)

Skero,Ja polako pravim varijantu za usluge od pravljenja "standardnih"nalepnica,do pravljenja folija i unikatnih resenja za "ulepshavanje i personalizovanje motora(jos uvek trazim farbara-lakirera i pokusavam da nabavim neke manje sprave da bi se moglo pocheti sa poslom,tapacirera sam vec nasao,shto se tiche AirBrush-ai;nedavno se javio covek,ovde na forumu(da mu treba usluga AirBrush-a za trece lice,jer on koliko sam ja shvatio,prodaje motore,a jedan potencijalni kupac je zeleo da mu se AirBrush tehnikom uradi "ikona sv.Nikole"na rezervoaru(ja sam coveku pokushao da napravim manje komplikovanu,varijantu,da chovek ne mora da donosi motor u NS,nego da mu se na foliji uradi pa bi im ili poslao foliju ili bih otishao tamo da je apliciram (al kada se sve sabralo i to je bilo jako skupo,sve zajedno 130€ za dimaenzije 10X10cm.Potrazi ga,mislim da je na blog-u "Motori"nacicesh ga.A shto se tiche nekog "poslovnog aranzmana"ja cu do kraja marta moci da ti kazem da li bi "nama trebala ta vrsta usluge".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

evo i jedan moj skorasnji rad...

DSC_3608Small.JPG

DSC_3609Small.JPG

O.K izgleda na fotografiji,stim shto(bez ljutnje)AirBrush,dok se "uzivo" nevidi nemoze se znati kakav je kvalitet samog AirBrush-a,u smislu finish-lak i to

Na fotografiji deluje solidno.

• U prolazu, 10 postova

evo nekih novijih radova , slabo sam radio u poslednje vreme jer se garaza sredjivala...

2hqtmvo.jpg

2nrixkw.jpg

2zswwb7.jpg

2zz5d8i.jpg

143pbhu.jpg

jes da nema neke veze sa motorima ali sve se da preneti na motor.... ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja