skero 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko radi airbrush? ja radim airbrush tek godinu dana, pa me interesuje ima li neko ko radi ili zeli da radi da se napravi neki tim?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko radi airbrush? ja radim airbrush tek godinu dana, pa me interesuje ima li neko ko radi ili zeli da radi da se napravi neki tim?????? Skero,Ja polako pravim varijantu za usluge od pravljenja "standardnih"nalepnica,do pravljenja folija i unikatnih resenja za "ulepshavanje i personalizovanje motora(jos uvek trazim farbara-lakirera i pokusavam da nabavim neke manje sprave da bi se moglo pocheti sa poslom,tapacirera sam vec nasao,shto se tiche AirBrush-ai;nedavno se javio covek,ovde na forumu(da mu treba usluga AirBrush-a za trece lice,jer on koliko sam ja shvatio,prodaje motore,a jedan potencijalni kupac je zeleo da mu se AirBrush tehnikom uradi "ikona sv.Nikole"na rezervoaru(ja sam coveku pokushao da napravim manje komplikovanu,varijantu,da chovek ne mora da donosi motor u NS,nego da mu se na foliji uradi pa bi im ili poslao foliju ili bih otishao tamo da je apliciram (al kada se sve sabralo i to je bilo jako skupo,sve zajedno 130€ za dimaenzije 10X10cm.Potrazi ga,mislim da je na blog-u "Motori"nacicesh ga.A shto se tiche nekog "poslovnog aranzmana"ja cu do kraja marta moci da ti kazem da li bi "nama trebala ta vrsta usluge". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Minoa/farbach... A evo Vam i malo mojih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedan moj skorasnji rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan volio bih ovo vidjeti iz bliza... svidja mi se i ineteresira me taj bjeli efekt....sto je to ;D koji je to motor uopce? ¤palac gore¤ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedan moj skorasnji rad... O.K izgleda na fotografiji,stim shto(bez ljutnje)AirBrush,dok se "uzivo" nevidi nemoze se znati kakav je kvalitet samog AirBrush-a,u smislu finish-lak i to Na fotografiji deluje solidno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan kolega...djelomicno si u pravu... airbrush se gleda uzivo,tu se slazemo....ali strukturu i koncepciju same slike, ne laka....lak se moze i popravit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedan moj skorasnji rad... Bogami...Veoma interesantno! Može nekom da se svidi ili ne ali sigurno niko neće proći ravnodušan pored ovoga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skero 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan evo malo noviteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skero 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih novijih radova , slabo sam radio u poslednje vreme jer se garaza sredjivala... jes da nema neke veze sa motorima ali sve se da preneti na motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poceo sa airbrushom skoro,mada u prici farbara sam vec jedno 11-12 godina Evo i teme koju sam otvorio sa svojim radovima http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38044.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...