drumskalisica 8741 Napisano Januar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E ko ima prikolicu, i hoce da " Driftuje " - evo mu ideja pa nek pravi. Neki zaljubljemik u MZ - u nemackoj naravno je zeleo da na svoj MZ sa prikolicom napravi pogon i na tocak prikolice, i u tome je uspeo . Naime on je na prednji lancanik zavario jednu cauru na koju je zakacio mali kardan koji je sproveo ispod prikolice, montirao opet lancanik i preko malog lanca povezao sa tockom na prikolici. Kako je izracunao prenos - nije pisalo, al slike su tu pa uzivajte : Caura na lancaniku : Mali kardan : Pogonska osovina: Prednji lancanik tocka prikolice : Tocak prikolice sa pogonom : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo pedantno odradjeno. Samo da diferencijal ima,ne znam kako se ovako ponasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga vozi po ovolikom snegu onda mu diferencijal nije neophodan ali za asfalt... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo pedantno odradjeno. Samo da diferencijal ima,ne znam kako se ovako ponasa... Pa kao svaka drift masina ;D ;D ;D Automoibili koji se spremaju za drift imaju "sprerovane" diferencijale ili u krajnjem slucaju diferencijal blokiraju 100% pa se ponasa kao da ga nema, a sve to u cilju lakseg driftovanja, inace za civilnu voznju bas i nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog ETZ prikolicara, od komsije Rumuna ( Judas, nick name na nj forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo iz Romania Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naucices ti nama rumunski :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan jos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujin prikolicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stalna dilema je prisutna koliko moze da razvije Vujin MZ sa prikolicom.Dilemu sam razresio fotografijom dok sam vozio u koloni za njima.Druga fotografija je voznja pre no sto smo se svi upustili u obilazenje jednog automobila a treca u trenutku obilazenja. Tu sam malo zakazao i kadar mi je prikazao samo kilometar sat na mojim kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stalna dilema je prisutna koliko moze da razvije Vujin MZ sa prikolicom.Dilemu sam razresio fotografijom dok sam vozio u koloni za njima.Druga fotografija je voznja pre no sto smo se svi upustili u obilazenje jednog automobila a treca u trenutku obilazenja. Tu sam malo zakazao i kadar mi je prikazao samo kilometar sat na mojim kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio neki prosek 90km/h, kao poslednji. Vuja neka kaze! A stalno na semaforu kada stanemo pita: " E, jel nije sporo?" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o Stvarno nisam znao, pa to je jako dobro. Satovi mi ne rade, u krivini sam jako spor kada je prikolica prazna pa sve imam utisak da maltretiram Dukija i MZ-a svojom sporom vožnjom. Znači tako, ide. E još da mu dozvolim da troši benzin, ihiii. ;D Zverinjak veliko hvala za informaciju. Sa ovim diznama nemože da ide ako se doda preko 1/5 gasa, odmah se davi. Udavljen je jadan, treba pustiti motor da radi normalno. Beograd - Kisač - Beograd uz svo ono drndanje tamo + defile po Kisaču - 10 litara, tačno u gram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ma vujo ne trosi crnac puno. al ti si juce trosio bogovski onu rakiju. hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan zato i kifle sa jogurtom odgovarale...he he 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 23, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan zato i kifle sa jogurtom odgovarale...he he da... meni potrosio moj Fruska gora - Arilje nesto manje od 10l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan zato i kifle sa jogurtom odgovarale...he he Kao antibiotik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Al takve rakije nema u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i sljivu ces tesko naci u Beogradu, mislim na vocke. Pretezno po parkovima imamo lipu a od nje i nije neka rakija.Zato imamo clanove iz vocarskih krajeva i jos plus su ljubitelji poznavaoci tekuceg pitanja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi kada se cuturica izbusila,nece valjda rakija da prosipa uzalud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice brzine znam da smo u jednom trenutku isli dobrano preko 80 Vuja i ja na celu kolone,to je bas na ovom mestu,i gde god stanemo na semafor Vuja pita jel vas ne smaram,ne smaras brate smanji malo slobodno kazem ja,i tako uletesmo u Beograd sa crncem na celu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da zamislim sta bi crnac radio bez prikolice kad sa njom razvlaci 90 ko od sale :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ili Vuja da uspori ili ti da pojacavas kocnice za ubuduce... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...