shoyyka 10430 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan R-evolution M veličina,kraća lagana jakna kao nova, za od proleća do jeseni, svi protektori, kupljena bez postave, šta će mi za toplo vreme!?Stvarno je kao nova ali meni je i u njoj vrućina,hoću mesh,više volim po mrazu da vozim,nego da se kuvam! Ja sam 180/75 taman. . .5000din. 069780113 viber, sms 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 4500 kaj nova! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Septembar 25, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fortauzen' dinars Nova!!! Za ovo vreme idealna,duks ispod...a i kupljena nova,za leto! Moguća isporuka,sutra oko 15h sam na periferiji BG-a... Svaka provera moguća,povedite i majstora... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...