mojelaznoime 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi Kinezi sa foruma da nas zovu na dochek u neku kafanu ? Vrlo rado...ali izginuh sinoć ko Manchester...nadoknadila 31. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije Kineska Nova godina počinje 26. januara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Imap sam takav na probi nekoliko dana .Mnogo spor brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Gospode Bože, šta je ovo ...mada čipka je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Telefon ko telefon, svakog cuda za tri dana dosta, nego jesi podlogu sam isheklao ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 14, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel bese tel ima televizor? Video sam neki anycool sa tv-om Valja li sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me internet,non stop,ali pratim,pratim,pratim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Telefon ko telefon, svakog cuda za tri dana dosta, nego jesi podlogu sam isheklao ? ;D ;D ;D To se zove milje!(naglasak na E) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Telefon ko telefon, svakog cuda za tri dana dosta, nego jesi podlogu sam isheklao ? ;D ;D ;D To se zove milje!(naglasak na E) Kralju Mirijevski, pa jel znas ti sta ti rade podanici - jel heklaju ili sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kralju Mirijevski, pa jel znas ti sta ti rade podanici - jel heklaju ili sta... Nije on moj podanik,Vrcin je van teritorije kraljevine! (za sada) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kralju Mirijevski, pa jel znas ti sta ti rade podanici - jel heklaju ili sta... Nije on moj podanik,Vrcin je van teritorije kraljevine! (za sada) ;D ;D Pa nije teritorijalno, ali poslovno jeste...a i braca ste po Kinezima... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis kako pos'o ide,prosto hekla! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis kako pos'o ide,prosto hekla! ;D ;D ;D A i lepo mu ide heklanje.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6396 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima talenta mladic, sve sitan vez :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Januar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo klot-frket, u heklanju sam tanak ;D A za goblene sam majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo klot-frket, u heklanju sam tanak ;D A za goblene sam majstor Oduzila se zima!Vi ovde heklate a mi kuvamo u drugoj temi.Doduse Misa lozi u obe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako sam obećao Ovde ih ima raznih. Sa 2 i sa 3 kartice, sa TV, a vecina se prodaje sa rezervnom baterijom. Merkam jedan od 85 €, ali ne znam koliko im drzi baterija (normalna upotreba-bez gledanja TV i sl.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 15, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan bratijo kineska telefoni o kojima pricate su pre za upotrebu u Pekamu, Delboj bi ih valjao kao chudo kineske tehnologije, jedan problem -bitan, nemaju ugradjenu zastitu od zrachenja tako da ako osetite malu glavobolju ne sikirajte se to vam samo malo odumiru mozdane celije !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bratijo kineska telefoni o kojima pricate su pre za upotrebu u Pekamu, Delboj bi ih valjao kao chudo kineske tehnologije, jedan problem -bitan, nemaju ugradjenu zastitu od zrachenja tako da ako osetite malu glavobolju ne sikirajte se to vam samo malo odumiru mozdane celije !! ;D hmmmmmmmmmm jesi siguran za to da ...odumiru, da uzmem par komada za poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan pa sad siguran sam ali nemoj ulagati dzaba treba vremena i strpljenja da se vide rezultati ,znas!Ima efektnijih poklona za du svrhu a i kostaju manje od telefona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo sam rodjen NAPOKON ADSL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee,cestitke Mrki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodje struja i u tvoje selo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto jos jedan prozor u svet brze pruge Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...