MarkoBgd81 0 Napisano Avgust 3, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoBgd81 0 Napisano Avgust 3, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Konačno sam polozio za A kategoriju. Vozio do sad mp3 300. Dvoumim se izmedju nove Yamahe Mt07 ili polovnog par godina starog KTM DUKE 790. Može li savet iskusnijih Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8343 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве тежак избор ал за мене, ново је увек имало предност Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoBgd81 0 Napisano Avgust 14, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,bolje vas našao. I ja sam pre za novo.Verovatno ću tako i prelomiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...