Bole37 5028 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam ja dobro ukapirao?Alkoholisani majmun je izleteo u suprotnu traku i direktno se sudario sa reno meganom, u kome su povredjena deca, a zatim na megana nalece jos jedno vozilo, pa na kraju kolega nalece na to trece vozilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Jul 25, 2022 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan nije ni bitno... sem ovog da je izleteo u suprotnu traku.. taj most je frekventan... bilo ko da ode u kontra smer, imas karambol... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 23.7.2022. at 22:55, Motorcyclist je napisao: Jedan od razloga zasto cu ga i prodati. Sledeci put kad budem u prilici da kupim ili ce biti mali offroad tipa CRF300 ili Ninja400 i slicno. Ninja 400, za manje od 5 sec. od 0-100km/h. Isto ti je apsolutno, šta god vozio. Možeš i bicikl da teraš, pokupiće te pijani retard. Možeš i pešaka, nije bitno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Jul 26, 2022 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Atorn said: Ninja 400, za manje od 5 sec. od 0-100km/h. Isto ti je apsolutno, šta god vozio. Možeš i bicikl da teraš, pokupiće te pijani retard. Možeš i pešaka, nije bitno. Mozes da, samo je verovatnoca mnogostruko manja da ces doziveti teske povrede i smrt padom sa bicikla ili peske... Nemojmo se lagati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8290 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da grešiš, pijani vozač izleteo u suprotnu traku i u direktannom sudaru samo te Bog može spasiti, ma šta vozio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 26, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, shlem said: Mislim da grešiš, pijani vozač izleteo u suprotnu traku i u direktannom sudaru samo te Bog može spasiti, ma šta vozio. a H2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...