Purec92 19 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan E ovako posto sam bio u gradu i video ove cizme na snizenju svidele su mi se pa sam ih uzeo za pozamasnu cenu od 8.900 dindzi ali nisam pogresio... Nosio sam ih i po 8 sati od kojih sam sigurno 4 hodao i izuzetno su udobne za setnju... Takodje sam isao Hondom do Zlatibora iz Cacka u utorak na 5 stepeni i nisam osetio hladnocu u stopalima a osecaj pri saltanju je odlican i menjac nije nekako gumen kao kad vozim sa patikama i lepo se oseca svaka promena... ojacane su na peti i na prstima i nemaju otvor od napred vec se sniraju sa strane i ne pustaju ni vetar ni vodu.... uz njih sam dobio i sprej za kozhu koji istice sjaj i stiti od vode i kad je pocela kisa obuo sam ih i proseato sam se i po barama i nisu pustile vodu... Sve pohvale pumi na odlicnim cizmama.. Evo nekoliko slika.... Izvinjavam se zbog kvaliteta slika jbg slikane su sa mobilnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti bilo hladno na zglobovima? Ja sam hteo takve ali mislim da ce mi biti hladno na zglobovima pa se dvoumim izmedju cizama puma i alpinestars-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare si mogao uzeti dobre čizme.Možda su patike malo praktičnije, al kad počne da duva promaja ispod pantalona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti bilo hladno na zglobovima? Ja sam hteo takve ali mislim da ce mi biti hladno na zglobovima pa se dvoumim izmedju cizama puma i alpinestars-a... ne zapravo one prekrivaju zglobove i bas ni malo ne pustaju vazduh u patiku Za te pare si mogao uzeti dobre čizme.Možda su patike malo praktičnije, al kad počne da duva promaja ispod pantalona... Znam ali ja vozim Hondu Custom 125 pa mi cizme ne bas bile potrebne toliko, a sto se zastite tice znam da patike nisu nista posebno tj ni prici cizmi ali su udobne i za setanje i za voznju pa mi se zbog toga svidjaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan gde si ti to nasao te patike za 8900 kada sam ja u cetvrtak slikao te patike u puminoj radnji u Bg-u i tamo kostaju 12000? Isto toliko su i u NS-u... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan U Čačku u Puminoj radnji u robnoj kuci "Partizanka" i na snizenju su 8900 a imaju i cizme za 9900 ali ipak sam uzeo ove zato sto bih bio smesan na poluchopperu u cizmama za sportski motor a ove su bas extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan ih vidim 10 000 kod nas u bg-u na pocetku knez mihajlove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa gde patike stavi na milje.....au sigurno nije bilo nikog u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan pa gde patike stavi na milje.....au sigurno nije bilo nikog u blizini hehehe sta me briga ciste su, oprao sam ih pa sam ih slikao inace bi se slogirala baba da je videla pre neki dan ih vidim 10 000 kod nas u bg-u na pocetku knez mihajlove U Čačku su bile 10600 pa su sad 8600 ili 8900 nisam ni sam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...