LukaBG 29 Napisano Jul 13, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega da se izvinim sto nisam sve slikao lepo ali ovo je radjeno bas na brzinu a i tek pred kraj sam se setio da bi ovo moglo jos nekome da zatreba i da bih mogao to da podelim sa forumom. Drugaru su na tehnickom rekli da mora da ima blatobran tj. plastiku ispod tablice i macije oko, osvetljenje tablice je u sklopu stop svetla, tako da je to ok. Postojece stanje je bilo ovakvo Mozda se ne vdi bas najbolje ali ima metalni nosac otprilike 8x8cm koji drzi tablicu i migavce, to mi je olaksalo posao jer nisam morao da ga kacim na plastiku i da nesto izmisljam Posto nije mogao da nadje original a i da je uspeo verovatno bi kostao bar 50e za parce plastike, odlucili smo da ga sami napravimo. Potrebna je samo jedna vodovodna cev, bumper sprej, brusilica i industrijski fen. Prvo se odsece prosirenje na kraju cevi, zatim se rasece uzduz i greje se fenom i polako ispravlja. Ja sam uzeo cev f110 ili 100 nisam siguran ali mogao sam i manju. Kada sam ispravio cev odsekao sam odgovarajuce parce, opet ga zagrejao i pritisnuo izmedju dve daske da se skroz ispegla. Zatim sam iskroji parce i prislonio radi probe Stranice sam jednu po jednu zagrevao i savijao, tako sto sam stavio na ivicu stepenica i pritisao odozgo nekom metalnom lajsnom (nisu ove krzave stepenice sa slike, nego lepe ravne sa plocicama ). Kada sam proverio da sve pasuje izbusio sam rupe i prefarbao bumper sprejom. Srafovima sam malo izbrusio glave da bi tablica mogla lepo da legne. I na kraju gotov proizvod.Macije oko je donirao moj skuter. Nije neka lepota ali prosao je tehnicki 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega da se izvinim sto nisam sve slikao lepo ali ovo je radjeno bas na brzinu a i tek pred kraj sam se setio da bi ovo moglo jos nekome da zatreba i da bih mogao to da podelim sa forumom. Drugaru su na tehnickom rekli da mora da ima blatobran tj. plastiku ispod tablice i macije oko, osvetljenje tablice je u sklopu stop svetla, tako da je to ok. Postojece stanje je bilo ovakvo Mozda se ne vdi bas najbolje ali ima metalni nosac otprilike 8x8cm koji drzi tablicu i migavce, to mi je olaksalo posao jer nisam morao da ga kacim na plastiku i da nesto izmisljam Posto nije mogao da nadje original a i da je uspeo verovatno bi kostao bar 50e za parce plastike, odlucili smo da ga sami napravimo. Potrebna je samo jedna vodovodna cev, bumper sprej, brusilica i industrijski fen. Prvo se odsece prosirenje na kraju cevi, zatim se rasece uzduz i greje se fenom i polako ispravlja. Ja sam uzeo cev f110 ili 100 nisam siguran ali mogao sam i manju. Kada sam ispravio cev odsekao sam odgovarajuce parce, opet ga zagrejao i pritisnuo izmedju dve daske da se skroz ispegla. Zatim sam iskroji parce i prislonio radi probe Stranice sam jednu po jednu zagrevao i savijao, tako sto sam stavio na ivicu stepenica i pritisao odozgo nekom metalnom lajsnom (nisu ove krzave stepenice sa slike, nego lepe ravne sa plocicama ). Kada sam proverio da sve pasuje izbusio sam rupe i prefarbao bumper sprejom. Srafovima sam malo izbrusio glave da bi tablica mogla lepo da legne. I na kraju gotov proizvod.Macije oko je donirao moj skuter. Nije neka lepota ali prosao je tehnicki Samo da je malo kraći bio bi još boljiSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 29 Napisano Jul 13, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, mogao sam da stavim macje oko skroz do tablice i da ga skratim ispod, ali nisam bio siguran da li ima neki mimimum, tj. sigurno nema ali mozda bi lik na tehnickom odlucio da treba da bude malo duzi jer je tako u mogucnosti. A i svakako je napravljen samo za tehnicki, drugar bi ga verovatno skinuo ali je prodao motor 2 nedelje kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...