Jump to content

Moto Zajednica

Najgori saobracaj

Recommended Posts

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Kairo, bio drug pokazivo mi iste slike, imaju 6 traka u svakom smjeru, svi divljaju, trube, deru se, haos...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

Opišite mjesto (grad,selo itd.) sa najgorim saobracajem!Evo ja pocinjem!

Istanbul,Podgorica,Novi Pazar!Ne vjerujem da ima bahatijih vozaca

Neznam zasto si stavio istambul tamo jeste da vazi pravilo MIGAVCA , to jest ko da migavac skrece i da se u tri trake stvore pet kolona ali veruj mi to jako lepo finkcionise .

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

U Rumuniji su poprilično drčni na dvotočkaše, do mere ugrožavanja po principu ko je jači (u gradovima). Beograd jeste saobraćajno dno Srbije, ali verujem da ima mnoooogo grdjih mesta na planeti (kad se krene istočno...)

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Africa Twin

BGD - Gazela, Pancevacki most!!! Mada i Valjevo u prepodnevnim casovima pocinje da me podseca na BGD samo sto jos nisu uveli zone al` parkirajte se cik ako mozeta!!! ;)

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: honda cbr 900 rr

Beograd definitivno u spicu ti ostaje samo da gledas kada  ce neka budala da te srusi sa motora,jer svi zure ili na posao ili kuci i nas uopste neprimecuju.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Turska je ok, manje više. Jeste gužva ali svi nekako prođu i nema zle krvi. Vozio tamo mnogo puta i kola i motor. U Kairu i resto Egipta takođe. Svi se muvaju, muvaš se i ti i opet mic po mic svi prođu i niko nikoga ne mrzi. Ali u Beogradu se svi mrze i samo gledaju kako će koga da zajebe. Iz inata neće da te pusti iako ni on nema gde. Al ne da da neko prođe kroz raskrsnicu. A to što je neko na dva točka, to je samo razlog više da ga skenja ako ga je uopšte video. Mrzi te što si na motoru i što imaš veće šanse da se provučeš i zato gleda da te skenja.

Inače, zvanični podatak, u Kairu ima 2.200.000 (dva miliona i dvesta hiljada ) taksi vozila. A u Egiptu je konačno donet zakon u turističkim centrima (Hurghada i Sharm El Sheikh) da je obavezno paliti srednja svetla kad padne mrak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja