Dr.Nitro 0 Napisano Jul 10, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje grupi.. Od nedavno sam postao vlasnik motora Honda NC 750xa, bila je to ljubav na prvi pogled, kupljen od prvog vlasnika mog drugara koji ga je redovno održavao u Hondi BGD, prešao sam sa njim oko 600km za nedelju dana, zadovoljan sam i ne silazim sa njega, juče u toku vožnje je odjednom motor promenio zvuk počelo je da se čuje neko kliktanje ili zveckanje na desnoj strani agregata i naj intenzivnije je oko 2000 obrtaja i kad se šalta iz više u nižu brzinu, na većim obrtajima ne, kad stojim u mestu i držim gas na oko 2000 obrtaja isto se čuje i sa stisnutim kvačilom, sumnjam na španer razvoda lanca, jel imao neko ovaj slučaj, hvala svima na odgovoru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Jul 10, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Možda nisi trebao da otvaraš potpuno novi Topic sa ovim pitanjem posto ima već na ovoj stranici sekcija NC 750X 2016 - gdje se i tvoj model ubraja. Ako ti se neko iz ovoga društva koji je mehanički potkovan sa znanjem uskoro ne javi probajte da prebacis ovaj post u pomenutu sekciju sigurno ćeš dobiti pomoć u vidu kvalitetnog savjeta. Ja lično nisam na tom nivou da tacno znam šta se deshava sa tvojim motorom. Mogu samo da pretpostavljam a kao što znamo pretpostavka je majka svi zajeba. Nadam se da će se ovo brzi razriješiti u korist dijagnoze i popravke honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Nitro 0 Napisano Jul 10, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam na tom postu oči mi pobelele, ali ovakav slučaj nisam našao, to je razlog postavljanja ove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7324 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem, prebaciće se, nego si trebao tamo da pitaš, jer mnogo više iskusnih koji imaju i rade na tom motoru prate tu temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...