the_doctor 7743 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubih jedan, ajde, jebeš ga, sad nestao još jedan. Dajte link ako je već pisano na forumu, srč nije pomogao, ili recite gde ima da se kupe Fala vi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan MotolandSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Jul 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nađeš "original" mislim da bi se lako mogao snaći sa nekom gumenom podloškom: Mogao bi možda i da odsečeš parče od nekog gumenog gajtana ili okruglog kedera, verovatno ti ne bi ni naplatili: Gumeni gajtani | Pagum PAGUM.RS | Proizvodnja predmeta od gume https://www.termoplast.rs/gumeno-tehnicka-roba/gumeni-profili-i-gajtan/ Samo budi oprezan u smislu da ne bude podloška previsoka pa da donja brava kofera ne uhvati dobro. Ja sam tako ostao bez kofera jer sam stavio previše filcanih podloški pod kofer (utripovao sam da tandrče na neravninama). Promenio Jul 3, 2022 član DraganNS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno. Motolend. Imaju dve dimenzije, deblji i tanji. 350din Rešeno! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...