zpal 14 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio sam se i ja malo sa cacigom CABERG 407(ista ko na slici) i jaknom AF sa protektorima na ramena,laktove i legja(ko na slici ,al je moja crna cela) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 651 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, cestitamo, aj ispisi i cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga 110 eur,jakna 90 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3249 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u zdravlju i veselju da ih nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo..zna li neko imali ova kaciga kod nas i gde moze da se kupi,i koja joj je cena??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo..zna li neko imali ova kaciga kod nas i gde moze da se kupi,i koja joj je cena??? Ja mislim da je imas u gueavari a za cenu najbolje je da pozoves Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam istu kacigu pocetkom sezone, po meni susti dosta, broj mi je dobar... Pa me intresuje kako se tebi ponasai malo su nezgodene za pranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam nije mnogo bucna,mada je nism vozio na duge staze posto mi je sad nova,al videcemo.Ja mislim da za te pare i nema nista bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na kupljenoj opremi i uzdravlje da je nosiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...