Jump to content

Moto Zajednica

Beta Evo - trial (BMX) motocikl

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

big_Evo4T_250300_01.jpg

big_Evo2T_125200.jpg

big_Evo2T_250290.jpg

big_Evo2T_1.jpg

big_Evo2T_2.jpg

big_Evo2T_3.jpg

big_Evo2T_4.jpg

big_Evo4T_250300_02.jpg

big_Evo4T_250300_03.jpg

big_Evo4T_250300_04.jpg

big_Evo4T_250300_05.jpg

Na raspolaganju su 2T modeli sa 125, 200, 250 i 290 kubika, kao i 4T od 250 i 300 kubika. Ako još uvek niste prežalili avanture na BMX biciklu, evo nove prilike ;D

Link

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1261 postova

Nije BMX nego TRIAL_bike , a pored Bete, postoji i Montesa a mislim da još par firmi rade avakve motorcikle za pentranje po vrletima. Inače agregati su napravljni tako da imaju relativno malo konja ali zato ogroman obrtni moment i malu masu. U ram-rezervoar motorcikla staje jedva par litara goriva, što je sasvim dovoljno dok ne padneš u provaliju ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Nije BMX nego TRIAL_bike

Naravno da je tako, ali je termin BMX ljudima svakako razumljiviji.

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Kad sam bio mali, bio sam glavni u kraju jer sam  imao trkacki desetobrzinac i ponija. Kad se pojavio prvi BMX, bio sam mator za to i dan-danas me dusa boli zbog toga, mada sam i na ovim bajsevima /za to vreme/ cuda pravio.

Trial je vise od BMX ludorija, najpre bih ga uporedio sa baletom /u malo prljavijem okruzenju :)/ ali ono sto ti ljudi rade, samo podstice zelju u meni da ga se dokopam i da pocnem da, ovako matoriji i mnooooogo tezi /deblji/ pokusam da izvedem bar stoti deo onog sto ljudi rade.

Zao mi je samo sto je takav motor cist luksuz /hobi/ za koji nemam love, a i oni su lepo skupi, ali definitivno, kad me strefi ona 7. ima da pazarim nesto ovako, samo za po dvoristu

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Hmmm...nisam bas shvatio komentar (a ne bih da ga komentarisem, jer bih imao svasta da kazem...), ali poenta ovog motora nije sepurenje i prikazivanje...ovo je radni motor usko specijalizovanog podrucja primene, i nudi ono sto nijedan drugi ne moze...jeste bre vi nekad gledali na Eurosportu npr. majstore kao sto je Adam Raga?

Nije poenta ovog motora da bude lep, kome to nije jasno preporucujem da pogleda sledeci klip:

http://www.youtube.com/watch?v=ZWh0V0ZLbh0

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Drago mi je da se neko setio da chachne jednu veoma interesantnu temu a to su trial mashine ,kakva se chuda mogu sa tim praviti jbte ljudi skakucu sa njim kao balerine i definitivno BETA je jedan od vodecih proizvodjacha mada ja sam malo istrazivao masine su uglavnom iz japana Suzuki mada zabari daju zavrsnu rech!! Kochnice su marke GRIMECA kod nas mozda manje poznat Italijanski brend ... koristi ih Malaguti (mislim i Huskvarna) i da ne duzim prichu blesavi bajkovi ali za eksperte ...a to kod nas.... nikad. Ja doduse vozim Betu ali to je motoric revijalnog tipa. ;Dal eto da se pohvalim ;D

post-4960-12879013099892_thumb.jpg

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Hmmm...to tvoje lici na masinu od Suzuki DR-a...koliko kubika?

U ovoj klasi mozda prvi proizvodjac Gas-Gas...

Inace, Gilera je nosila Grimeca kocnice...mislim da je cak i tomos BT50 imao te (ili neku njihovu licencnu proizvodnju...)...

BTW...da se ne udaljavamo od teme... ja cu ovo voziti kad-tad :D :D :D

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Hmmm...to tvoje lici na masinu od Suzuki DR-a...koliko kubika?

U ovoj klasi mozda prvi proizvodjac Gas-Gas...

Inace, Gilera je nosila Grimeca kocnice...mislim da je cak i tomos BT50 imao te (ili neku njihovu licencnu proizvodnju...)...

BTW...da se ne udaljavamo od teme... ja cu ovo voziti kad-tad :D :D :D

da 350 kubika dobro si je prepoznao u pitanju je szuki dr350okrili  firmu laznim deklima  :D a kad odshrafish

post-4960-12879013100455_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja