kingdrom 373 Napisano Jun 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja komšinica rešila da se penzioniše pa prodaje svoj T-max 500 ccm 2001.god 35.000 km-od toga Mira 33.000 i Pera 2000 - prvi vlasnik Givi 42 kofer 3 ključa, 2 daljinca od alarma Pre mesec dana urađen servis viljuške (curelo ulje na levom štapu) Tada zamenjeno: - pločice - paknovi - kočiona tečnost - ulje - svi filteri (pogona, vazduha, ulja) - rashladna tečnost - reg. do 13.6.23. Cena 2.500 Pozdrav MirJANA +381 64 1990 719 Sve svoje automobile čuva i održava kako treba i mislim da je ovo odlican primerak sa pravom kilometražom. Promenio Jun 27, 2022 član kingdrom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Levo na slici je moja komšinica! 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jun 28, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А Јамаха лагано туче 10 лит чисто информативно, битно за данашњу цену бензина Promenio Jun 28, 2022 član bracabgd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mala dopuna … Nije padano sa motora! Motor pao, bio je na ćopi i prilikom parkiranja dekica udario u kofer, sklopio ćopu i motor skliznuo na fasadu. Tada je pukao nosač retrovizora, zavaren na Učiteljskom naselju. Nije farban niti menjano bilo šta od plastike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sam pao, sam se ubio. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije sam, imo malu pomoć. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Solidna cena za skuter star 21 godinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je to duuugo zmaj medju skuterima. Odlican je za nekog ko bi povoljan a dobar skuter za grad i van njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Alexa90 je napisao: Solidna cena za skuter star 21 godinu Jeste, preskup je čini mi se, ali ako se pogleda ponuda na PA onda i njegova cena deluje OK. - sigurno poreklo - mala kilometraza - bez havarija Jedno pitanje, koja bi to cena bila da Vi imate u posedu ovaj skuter i da zelite da ga prodate, kako bi formirali cenu? Na PA nema ni jednog barem po pretrazi 2000-2002 da je prvi vlasnik i da je kupljen nov kod nas. A po ceni je negde u sredini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, kingdrom je napisao: Jedno pitanje, koja bi to cena bila da Vi imate u posedu ovaj skuter i da zelite da ga prodate, kako bi formirali cenu? Ja nemam srece sa prodajom vozila, a uvek ih max odrzavam. E sad, bez obzira na gore navedeno, cenu formiram 10% ispod prosecne i spustim kad kupac dodje i prodam odmah. Ali, samo ako je ono gore podvuceno bitno. Ljudi se malo zaludjuju i dizu cene u nebesa. Kad moze Pera, mogu i ja. Ili... vidi ovaj kakav je, moj je 5x bolji. I tako sami stvaramo nerealne cene. Ja sam zadnji auto, koji je neskromno bio, aj ne najbolji, ali jedan od boljih u oglasima, prodao min 500e ispod cene. Ali sam zeleo da ga prodam, i prodao bukvalno za 10 min od objave u oglasima. Tacnije, prvi koji je zvao, dosao i kupio ga. E, sad... ko ne zeli da proda, taj drzi cenu. Evo, ja razmisljam o prodaji mog burgmana, tehnicki je ispravan, pukle plastike tu i tamo. Kao kod vecine matorih skutera. Cene su za tu godinu od 2200 do 2700, ja razmisljam da stavim 1.900, pa da vidim da li da spustim dalje. 200-300e mi ne znace kad hocu da nesto brzo prodam. Jos jedan primer, tu sa naseg foruma. Kolega trazi debelu cenu za vectru A, po toj ceni moze da se nadje 10-15 godina mladja vectra C. Koliko god da je ova prva dobra, a da ova druga losa. Ipak je debelo mladja i lepsa i bolja... Ne moze i jare i pare. To moramo da resimo 4 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena ovog skutera je u skladu sa ostalima u oglasu, sada da li je to relano ili ne, to je pitanje, ali sigurno neće staviti nešto totalno ispod cene, osim ako ne želi da ga proda za par dana. A upoređivati TMax sa ostalim skuterima je besmisleno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, kada se kockice slože i uklope komšinica će prodati motor a nadam se neko od kolega kupiti isti. Motor je dobar, cena jbm li ga, oglašen je samo ovde i jos medju drugarima. E sada da li je dobra kupovina, pametna ili glupa, skupa ili jeftina, da li je TMax bolji od ostalih to je sve pitanje. Ja sam kupio GSa sa 200000km i rodjeni otac i dan danas ne moze da veruje i svaki put me pita jel moguće da si to kupio? A meni dobar. Pa sam zato siguran da ce i ovaj TMax nekome biti. Cene su tokom poslednje 2 godine polako odlazile u vis. Pocetkom 2021. sam za 2017 Hyundai Tucson od ovlascenog distributera dobijao 13.5K, sestri sam ga nudio na 12.5K, a onda sam ga na oglas u PA prodao za 16.3k Eur i cekao sam kupca oko 15 dana. Promenio Jun 30, 2022 član kingdrom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Vezan pop mirno selo, zaključana tema mirna glava. Srećna prodaja, skuter je dobar što je jako bitno. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno nema tu ničeg ličnog. Komentarišemo! Siti se ispričamo ni oko čega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podizemo vidljivost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte mnogo da dizete vidljivost, da ne ode dok se ne vratim sa mora. Da ja pipnem i vidim jel to mnogo staro ili nije 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Markone88 je napisao: Nemojte mnogo da dizete vidljivost, da ne ode dok se ne vratim sa mora. Da ja pipnem i vidim jel to mnogo staro ili nije Mnogo si ti visok za to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jul 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alexa90 said: Mnogo si ti visok za to Videću, baš me to zanima. Svaki mi motor nešto malen Promenio Jul 1, 2022 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Tmax želja odavno, ali nisam uspeo da se spakujem ni na onaj 2008., a veći je od ovog 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 1, 2022 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zato moj otac vec 10 godina vozi Malaguti SpiderMax. Deluje veće i od Burgmana i SW. A ovaj Tmax nije nesto gabaritima prevelik, mozda vise podseca na modernije 250cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio 2 SW, komotnije od toga je samo B650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao danas, motor je u dobrom stanju. Cela istorija motora je poznata. Mnogo slika i priča je iza njega Meni nije legao zbog moje visine, kao što je @Alexa90 nagovestio. Udara mi korman u kolena već posle 30% okretanja kormana. Srećna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan On 30.6.2022. at 12:42, Markone88 je napisao: Nemojte mnogo da dizete vidljivost, da ne ode dok se ne vratim sa mora. Da ja pipnem i vidim jel to mnogo staro ili nije Mare evo ja uzeo sebi pa ako hoces dodji da vidis sta je skut... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bole37 said: Mare evo ja uzeo sebi pa ako hoces dodji da vidis sta je skut... Hvala Sale na ponudi, ali nisam toliko bogat 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...