NIKOLA 1 813 Napisano Jun 27, 2022 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav motoristi. Potreban mi je sam mehanizam za zaključenje koji se nalazi u unutrašnjosti kofera iza bravice, kao i sama bravica za pomenuti kofer Givi Maxiu E52. Bravica i ima da se kupi ali mehanizma ni od korova , zvao i moto Land em nemaju em kao čeka se par meseci a cena paprena , kao pola kofera. Ako neko ima slomljenu i nepopravljivu i neupotrebljivu Givi Maxiu a voljan je da mi proda taj mehanizam nek mi se javi. Unapred hvala. Nikola 0641780510 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 813 Napisano Jul 1, 2022 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi konkretno bravica i ovaj metalni deo što je zakačen na bravici i služi da zabravi , tj zaključa kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...