Bax_89 0 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan E ljidu jel dolazite u Muzlju. Ja cu biti tamo 19. , ali ne motorom :jecaj: :jecaj: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko neshto o programu? defile ruchak svirka...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da dodjem sutra, ali ne znam nista o skupu... Kakav je skup bio prethodnih godina? Da ne dolazim dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema program ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan heh, a jel zna neko bar gde je tachno? bash u muzlji negde pored ili?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan bes ga, nici cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako je bilo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo lose. Bio sam tamo od 9h do 16h. Video sam Dusana sa Foruma sto vozi GT650, i onog sto vozi R46. Ja njega pitam da li si clan BJBikers Foruma, pa da se upoznamo i malo ispricamo, a on rece da nije. Sta ces, covek se zbunio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 20, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo lose. Bio sam tamo od 9h do 16h.Video sam Dusana sa Foruma sto vozi GT650' date=' i onog sto vozi R46. Ja njega pitam da li si clan BJBikers Foruma, pa da se upoznamo i malo ispricamo, a on rece da nije. Sta ces, covek se zbunio.[/quote'] Da ovih dana ljudi vise ne znaju ni ko su Samo sto "onaj sto vozi R46" nije bio ni u istoj drzavi a ne u Muzlji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz,.. bilo je sasvim ok, bar za ono vreme kada sam ja bio. od defilea pa do 8 h ... duze nisam mogao jbg (( jedino mi se mesto nije svidelo, nekako je....zatvoreno?? shto ja ne volim al ok,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Avgust 20, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dobro!!! Bio sam tamo i petak i subotu!!! Jedva sam ih nasao :shock: :shock: !!! Sve je bilo solidno samo je streetfight bio ocajan!!! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 20, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E jbg kad nemam vremena cesce da navratim na forum, mogli smo se dogovoriti, pa da se nadjemo svi ko ljudi, ovako sam samo Dusana i Miroslava ZX6R sreo. Skup u muzlji nikad nije bio naj-, ali ima "toplu dusu" i vredi ga posetiti. Ok, streetfight je bio los, ali zato svirka... svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u subotu . Ok skup , ja sam stigao na streetfight gledao sam jedno 10 min. ali ne razumem sta je tu bilo toliko lose . Triva Rossi sedi na motor i uradi pola stvari sto je on tamo izveo , pa da vidimo jel on bio los ili nije ? Uvece negde posle 22:30 krenuli smo kuci i negde na izlazu iz Muzlje sreli smo 2 cure na zutom Hyosung Cometu :wink: Jel neko zna ko je ta cura sto vozi motor ( zgodna plavusa ) , mogla bi da se uclani na ovaj forum :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 21, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem da je streetfight bio los jer bukvalno mogu sve da uradim na mom huosungu sto je on radio... taj streetfight-er nije imao ni rol bar na repu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan streetfight jeste bio losh, ali to je najmanje bitno bar ja mislim tako. a one dve na hyosungu, hehehe, spazio sam ih na defileu,..vozio jedno vreme iza njih. lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Dusane, video sam kako vozis na zadnjem tamo posle onih lezeceh pajkana....svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dusane tebi svaka cast, video sam na slikama da si dobar , ali dosta njih ne zna ni da digne na zadnji a ne postuje ni malo ono sto je onaj izveo , ponavljam da nisam ispratio ceo streetfight ali ne mogu da shvatim sta je tu bilo toliko lose ? Jeli a jel mozes da sedis na rezervaru , noge napred , palis gumu i okreces ga tako u krug ? Ovaj je to uradio ... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 22, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Dusane tebi svaka cast' date=' video sam na slikama da si dobar , ali dosta njih ne zna ni da digne na zadnji a ne postuje ni malo ono sto je onaj izveo , ponavljam da nisam ispratio ceo streetfight ali ne mogu da shvatim sta je tu bilo toliko lose ? Jeli a jel mozes da sedis na rezervaru , noge napred , palis gumu i okreces ga tako u krug ? Ovaj je to uradio ... :roll:[/quote'] Poslacu klipove na forum (najkasnije za mesec dana) pa ces videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ! Ponavljam tebi svaka cast , ovaj put stavi kacigu da te ostali ne kritikuju . Oce li biti i one cure sa zutim cometom na klipovima ? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Avgust 23, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Sta tebi Rosi nije jasno!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Dodji jedan dan u Kikindu da vidis sta rade momci, a nisu streetfighter-i!!! Nije u redu da meni tu nesto prebacujes kad su svi rekli da je bio los!!!! Ne mozes mene da uporedjujes sa njim jer ja ipak vozim 125-icu!!!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 23, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ! Ponavljam tebi svaka cast ' date=' ovaj put stavi kacigu da te ostali ne kritikuju . Oce li biti i one cure sa zutim cometom na klipovima ? :wink:[/quote'] Na zalost nece biti cure na zutom cometu. Ali cuo si trivu dodji jedan dan u kikindu pa ces me videti uzivo. posalji pp ako ugrabis vremena da dodjes. mi se skoro svaki dan skupljamo na jedno mesto van kikinde- pa ko sta zna pokaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 24, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ! Hvala na pozivu Ako budem stigao gledacu da svratim jednom Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...