Jump to content

Moto Zajednica

Kakvi to ljudi mrze motocikliste

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5411 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Motociklisti (ukljucujuci i one koji ih ne voze, ali o tome mastaju) i vozaci drugih vozila se razlikuju. Njih ne odlikuje ljubav prema voznji svog vozila (bar ne po pravilu). Voznju uglavnom posmatraju kao neophodno zlo i kao jos jednu obavezu u toku dana... Sa druge strane, mi u voznju rado idemo jer sve to volimo. Ne samo da volimo vec velika vecina mukotrpno stedi da bi mogla da priusti sebi motor, opremu i gorivo. Zato se mi i oni cesto ne shvatamo u saobracaju. Mi volimo da odvrnemo gas ponekad, a to njih plasi. Volimo da se provucemo kad je guzva i da stignemo na vreme tamo gde smo krenuli, a to onaj sto nas posmatra iz kola ne shvata, vec se nervira sto mu je odjednom izleteo motor sa leve strane i za tren otisao dalje. To je za one koji to ne vole sigurno rizicno i samim tim nas karakterisu negativno, u najboljem slucaju.

Nije nas narod jos dobro osetio guzve po gradovima, da bi mogao da shvati da su motori korisni i za njih sto ih ne voze. Kad god krenem do grada motorom (a ne kolima) ja sam olaksao saobracaj u gradu za jedan auto, a to se odnosi i na parking mesto koje necu da zauzmem. Zato bi trebalo da nas postuju, a ne mrze... Na zalost, kod nas u saobracaju vlada divlji zapad, tako da tu ljubavi nema. Samo pravo jaceg.

Dakle, najvise je onih koji nas se plase jer im je tesko da nas vide, nesto manje je onih koji nas uopste ni ne vide, a rekao bih da je najmanje onih koji nas bas mrze. Ali svakako da ima i takvih...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1193 postova

Motociklisti (ukljucujuci i one koji ih ne voze, ali o tome mastaju) i vozaci drugih vozila se razlikuju. Njih ne odlikuje ljubav prema voznji svog vozila (bar ne po pravilu). Voznju uglavnom posmatraju kao neophodno zlo i kao jos jednu obavezu u toku dana... Sa druge strane, mi u voznju rado idemo jer sve to volimo. Ne samo da volimo vec velika vecina mukotrpno stedi da bi mogla da priusti sebi motor, opremu i gorivo. Zato se mi i oni cesto ne shvatamo u saobracaju. Mi volimo da odvrnemo gas ponekad, a to njih plasi. Volimo da se provucemo kad je guzva i da stignemo na vreme tamo gde smo krenuli, a to onaj sto nas posmatra iz kola ne shvata, vec se nervira sto mu je odjednom izleteo motor sa leve strane i za tren otisao dalje. To je za one koji to ne vole sigurno rizicno i samim tim nas karakterisu negativno, u najboljem slucaju.

Nije nas narod jos dobro osetio guzve po gradovima, da bi mogao da shvati da su motori korisni i za njih sto ih ne voze. Kad god krenem do grada motorom (a ne kolima) ja sam olaksao saobracaj u gradu za jedan auto, a to se odnosi i na parking mesto koje necu da zauzmem. Zato bi trebalo da nas postuju, a ne mrze... Na zalost, kod nas u saobracaju vlada divlji zapad, tako da tu ljubavi nema. Samo pravo jaceg.

Dakle, najvise je onih koji nas se plase jer im je tesko da nas vide, nesto manje je onih koji nas uopste ni ne vide, a rekao bih da je najmanje onih koji nas bas mrze. Ali svakako da ima i takvih...

sve je tacno tako

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

"vidi malu sisu dao mu tata 10 soma da kupi motor pa se sad siri po gradu"

Mnogo ljudi tako gleda na bajkere, cale im kupio motor, a niko se ne zamisli, koliko ima nas koji se otelimo radeci, odricuci se raznih stvari, da bi dosli do tog motora. Mnogima je lakse da sede i kenjaju nego da stisnu muda i urade nesto da bi i oni mogli da voze motor.

E to, naglasio bih ovo "stisnu muda i urade nesto"!

bash tako! kada sam bio na skupu u Cacku(Manchula), i ujutru kada sam krenuo kuci rekoh nekoj ekipi sa kojom sam to vece pio: e odo da uzmem motor! a drugar koji me je video da spavam u kolima je mislio da sam kolima doshao(nisam spavao u mojim kolima) reche: Koji bre motor? A jedan alkos koji je tu pio dobaci: pa onaj shto mu BABO kupio!!! E tu moji drugari uskochishe u odbranu moju te znash kolko on radi da bih vozio taj motor te okrechio je 101001210210 kvadrata te radi svaki dan JEDVA je doshao na skup....

NIJE da nas ljudi mrze oni su LJUBOMORNI zato shto nemaju motor!!!!! ili nemaju para(ok to mogu da razumem) ili su SINDJE pa ne smeju da voze jedan.

Mada sam ja za svoj prvi motor Kawasaki EL250 shtedeo PUNIH  godinu dana, mozda malo vishe. Tako da ko nema para a hoce motor moze da prishtedi godinu dana i da kupi neku polovnu 125ccm 4 takta pa da malo troshi i jeftino odrzavanje i jeftina registracije i sve jeftino....

ja sad kad bih zbog nekih finansijskih poteshkoca morao da prodam ovaj mok("skup") motor(nedaj boze), sigurno bih kupio nekog polovnog 125-250 za male pare i vozio se opet. ma vozio bih i skuter od 50ccm i to ide na dva tochka!!!

pozdrav bajkeri!

• Svrati ponekad, 139 postova

Moja MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godinama pokušavam da provalim ZAŠTO???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I svaki put skupim snage da objašnjavam onako diplomatski (strpljenje mi je uvek bila jača strana :o). Ali ne vredi.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Moja MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godinama pokušavam da provalim ZAŠTO???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I svaki put skupim snage da objašnjavam onako diplomatski (strpljenje mi je uvek bila jača strana :o). Ali ne vredi.

kad si musko lakse je da objasnis ... "ili motor ili ću da postanem gey"

a ti možeš da probaš sa pričom

" da ne vozim motor sigurno bi se okrenula narkomaniji"

bila bi šokirana koliko su naši ljudi spremni da prihvate nešto samo ako li je to "manje zlo"

:P :P :P

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: power of dreams

Ima svakojakih ljudi. Kod mene u komsiluku vlada velika ljubomora medju ljudima. Prosto se to vidi u ocima ljudi koji me gledaju na motoru. Iznad moje kuce je prodavnica. I tu stalno sedi ekipa sa kojom sam ja odrastao i cirka pivo i gricka seme! Kad sam ja rmbacio preko letnjih raspusta, dok sam isao u skolu, oni su se zezali. Dok sam ja sanjao svog Transalp-a, oni su se zezali, cirkali...! I ja sam konacno priustio sebi motor koji sam toliko zeleo. A oni!? Oni i dalje sede ispred prodavnice i grickaju seme i nemaju blage veze sa zivotom... Ali znaju da mrze i to se lepo vidi na njima. Meni je super! Imam svoje magare, imam bjb i ne opterecujem se ljudima koji nas mrze i cija ljubomora, zavist i pakost izbijaju iz njih. Oni nisu vazni. Vazni smo mi.

Ima svakojakih ljudi. Kod mene u komsiluku vlada velika ljubomora medju ljudima. Prosto se to vidi u ocima ljudi koji me gledaju na motoru. Iznad moje kuce je prodavnica. I tu stalno sedi ekipa sa kojom sam ja odrastao i cirka pivo i gricka seme! Kad sam ja rmbacio preko letnjih raspusta, dok sam isao u skolu, oni su se zezali. Dok sam ja sanjao svog Transalp-a, oni su se zezali, cirkali...! I ja sam konacno priustio sebi motor koji sam toliko zeleo. A oni!? Oni i dalje sede ispred prodavnice i grickaju seme i nemaju blage veze sa zivotom... Ali znaju da mrze i to se lepo vidi na njima. Meni je super! Imam svoje magare, imam bjb i ne opterecujem se ljudima koji nas mrze i cija ljubomora, zavist i pakost izbijaju iz njih. Oni nisu vazni. Vazni smo mi.

Kao da sam ja napisao... ali stojim iza svake reci!

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Tacno, svi te nesto ne gotive kad prozujis mopedom a niko se ne pita kako je lepo dok rmbacis da bi ga pazario. *ebena prica o cvrcku i mravu, u ovom slucaju o mudima i motoru  ;D

• U prolazu, 99 postova

mrzimo mi sebe sami ,kad se ponasamo kako se vec ponasamo (mislim generalno)

pa sada kao neznamo zasto nas drugi mrze,ne mislim da nas mrze vec im smetamo

koliko puta sam bio u autu i ,sam sam hteo da izadjem da pokazem nekom motoristi

zasto ga narod mrzi,mi smo ko uniformisani jedan los na nas 1000 se odrazi

prema tome cela istina je u tome mnogo se divlja motorom,i neznam zasto mi mislimo da smo u pravu

a svi drugi nevaljaju,pogledajmo istini u oci generalno se lose ponasamo u saobracaju

pa se tako i saobracaj odrazava na nas,nazalost

mrzimo mi sebe sami ,kad se ponasamo kako se vec ponasamo (mislim generalno)

pa sada kao neznamo zasto nas drugi mrze,ne mislim da nas mrze vec im smetamo

koliko puta sam bio u autu i ,sam sam hteo da izadjem da pokazem nekom motoristi

zasto ga narod mrzi,mi smo ko uniformisani jedan los na nas 1000 se odrazi

prema tome cela istina je u tome mnogo se divlja motorom,i neznam zasto mi mislimo da smo u pravu

a svi drugi nevaljaju,pogledajmo istini u oci generalno se lose ponasamo u saobracaju

pa se tako i saobracaj odrazava na nas,nazalost

Na veliku zalost ovde ima puno istine! pogotovu ovo kad je u kolima pa oce da izadje, to se i meni deshava:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja