HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 16, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan После лепих заједничких тренутака и километара , дошло време за растанак. Пре две године, имао сам клизанје и солидан ударац у фар/виљушку који су страдали, као и неке пластике. Задњи део је не оштећен. Елем, пошто нисам био сигуран шта да радим са њим, гаражирао сам га код другара. Пошто имам други мотор, прошло је доста времена у инертности. Морао сам да ослободим место у пријатељевој гаражи тако да иде у продају. Ако неко жели да га поправља, може и то, иако је пре виђен за делове. Гуме су скоро нове, на једној чак има и иглице. Мотор му је редовно одржаван и у одличном је стању. Варијатор је * J.Costa * и прегледан на задњем сервису - ролнице у одличном стању. Уредно је одјављен у МУПу , мој је од старта, тако да папири нису спорни. Постоји могућност препакивања и на 250 цу јер је шасија идентична. То би отприлике било то. Цена по договору. Заинтересовани могу да ме контактирају на 066/134904. Поздрав Promenio Jun 16, 2022 član HOGAR STRASNI Постављање слика Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je “dobio” na ramu ili su u pitanju samo viljuske i prednji deo plastika,fara?Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jun 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А кофер јел је на продају? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, balkanlover70 je napisao: Da li je “dobio” na ramu ili su u pitanju samo viljuske i prednji deo plastika,fara?Cena? Ударен је тачно у троугао испод фара, тако да је ту крив. Иначе виљушке су ок. Звучи чудно, али тако је Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, bracabgd je napisao: А кофер јел је на продају? Кофер сам у међувремену пребацио на други мотор, тако да није у понуди. Ово су слике одмах после удеса, само да би се добио какав - такав утисак о стању. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...