lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju kako da zakacim L tablicu pozadi na Jawu. Kao sto se na slici vidi, dosta je manja od registarske a pri tom ne smem nigde da busim nove rupe. Pitao sam u Sobi 33 i jedino sto smem je da malo prosirim postojece rupe. Ne znam ni da li smem da busim nove rupe na registarskoj. Ako smem, izbusio bih dve rupice na donjoj stranici, blizu ivice i u razmaku rupa na L tabli. Tako bih L tablu sa dva srafica pricvrstio za reg tablu i prosto bih skidao obe zajedno jer i ovako moram da ih skidam svako vece zbog kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju kako da zakacim L tablicu pozadi na Jawu. Kao sto se na slici vidi, dosta je manja od registarske a pri tom ne smem nigde da busim nove rupe. Pitao sam u Sobi 33 i jedino sto smem je da malo prosirim postojece rupe. Ne znam ni da li smem da busim nove rupe na registarskoj. Ako smem, izbusio bih dve rupice na donjoj stranici, blizu ivice i u razmaku rupa na L tabli. Tako bih L tablu sa dva srafica pricvrstio za reg tablu i prosto bih skidao obe zajedno jer i ovako moram da ih skidam svako vece zbog kradje. uvuci l tablu, izmedju drzaca tablice i tablice, sa donje strane i pritegni jednim srafom (kroz jednu rupu) ... drugu stranu neces ni morati da šrafiš, ali eto preventivno je mozes izolirkom ili jacim selotejpom pricvrstiti i to je to ja sam tako vozio cagivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma busi,,sa ce da ti rade,,nece te razapnu,,,,busi i pravi se lud,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 5, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Stavi to u ranac zajedno sa papirima i teraj tako !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 5, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zbori Mikulanac, Ja sam nosio L tablicu i papire u koferu i bolelo me uvo jer mi nije pisalo na celu da nisam imao dozvolu, a i bio me je blam da mator konj kao ja vucem tablicu ko popisan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi to u ranac zajedno sa papirima i teraj tako !!! Ja sam ovako radio, jer mi je policajac koji mi je izdao L tako rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja sinoc tablicu u rancu, ali samo zato sto sam predpostavio da nema ko da me zaustavlja i proverava po nakvom (pasjem) vremenu. Ako ne gresim, mogu da me drape sto nemam izlozenu L tablu a nisam bas raspolozen da placam bilo kome bilo sta ako ne moram. Ako gresim, najmanji mi je problem da je ne vadim iz ranca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da izgubis pravo na polaganje ako ti L tablica nije na vidljivom mestu..meni je malo falilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja sinoc tablicu u rancu, ali samo zato sto sam predpostavio da nema ko da me zaustavlja i proverava po nakvom (pasjem) vremenu. Ako ne gresim, mogu da me drape sto nemam izlozenu L tablu a nisam bas raspolozen da placam bilo kome bilo sta ako ne moram. Ako gresim, najmanji mi je problem da je ne vadim iz ranca. Kad te ne daj Boze zaustave, a ti reci da ti je otpala i da upravo ides kuci da je pricvrstis BTW Ako si uvek u opremi nema sta da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Зашто би се играо ??? То је на петнаест дана! Да ли ће ти отпасти круна са главе, ако таблицу носиш по пропису? Узми две пластичне шелне (''мишији репић'') и таблицу закачи на задњи десни ролбар... лепо и културно... Ја сам је тако носио... А, ако те је срамота да се види ''L'' табла, увек можеш да је поставиш у водоравни положај... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 5, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ma okachi kako bilo panduri se pvampirili zbog recesije naplacuju globu za sve!! I pazi da ti neko ne drpne duze te posle kao da je tablica od plemenitog metala bolidi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne cimaš mnogo kupiš one plastične vezice što se zatežu, malo deblje i jače i zategneš sa njima, ne mora rupa na rupu da paše. Možeš i onaj L profil da postaviš sa jedne strane radi čvrstine mada mislim da ne mora ni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes parce lima sirine dva santimetra, duzine - kolko ti je reg. tablica siroka, i izbusis cetri rupe. Dve prema reg. tabl., a dve prema L tablici. Zasrafis i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Heh, bas to sam planirao da napravim sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ma mozes slobodno i samo kroz jednu rupu da je prosafis,kod mene je tako stajala,samo lepo stegnes i nece ona nikud!!! pozzdraw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi da je Jawa odlicna kao predigra za suvozacice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan uzmi lepljivu traku i zalepi "L" tablicu na jaknu :D tako je ne mogu ukrasti a na vidnom je mestu hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ma busi,,sa ce da ti rade,,nece te razapnu,,,,busi i pravi se lud,,, :D Pravilnikom o izgledu i dimenzijama registarskih tablica nigde nije precizirano gde se nalaze otvori za pricvrscavanje tablica. Dakle, smes da probusis nove rupe, ali pazi da ne ostetis slova, brojeve i oznake na tablici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8657 Napisano Decembar 9, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi da je Jawa odlicna kao predigra za suvozacice Jeste, jeste, a to sto ne moze da udje u "osmicu" na poligonu? Mozes da je guras i ne moze da prodje pravilno. Ja sam polagao na jawi, uzas, prvi put sam pao jer pandur nije dao da prednjim tockom predjem liniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Posto je meni polaganje 23-25 dec, velika je sansa da ce biti neki kijamet, a onda ce biti svejedno koji je motor. Inace, vezao sam tablicu plasticnim vezicama (po dve po rupi) za zadnji levi kres-bar i stoji lepo. Ne mrda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...