blackmore 1372 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas uslužno za kolegu @Sku11e. Rev'it Offtrack adventure moto odelo u L veličini. Prodajem odelo jer mi je malo i ne mogu da ga nosim sa svim postavama. Ja sam na slikama i visok sam ~189cm i 92kg. I jakna i pantalone poseduju kišni i termalni uložak koji su kao novi. Uz odelo idu protektori za: Ramena Laktove Leđa Kolena Svi protektori su Level 2. Odelo je u odličnom stanju, unutrašnjost, postave i jakna nemaju nikakvih oštećenja. Pantalone imaju blaga oštećenja od čizama što se vidi na slici. Uživo i kada se nosi to ne dolazi do izražaja. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Cena na KP je €300, a za članove BJBikers foruma €280. Kolegu @Sku11e. možete kontaktirati putem privatne poruke ovde na forumu ili putem telefona (u KP oglasu) Promenio Jun 6, 2022 član blackmore 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu Bojana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam informisan odelo je prodato. Svevišnji, može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...