Vuja 35 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Inače trka veterana je interesantna stvar, ima tu naših dosta. Pre 4 godine atmosfera je bila kao na fotografijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je i kad vidjanje pa ako ostanem u gradu dolazim da se ispricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj, onaj desni je dobar. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poslastica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je i kad vidjanje pa ako ostanem u gradu dolazim da se ispricamo Pazi ti njega ''ako ostanem u gradu''. :o Verio si se čoveče, gotov si, u kafani ti je jedini spas. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, jos kad bi bile karaoke pa da zapevamo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan LEPO se provedite sutra ja teram voz za lapovo a u nedelju picim za bukulju a jos ako me puste u nekoj klasi da provozam i ovog mog ispuni mi se zivotna zelja pa makar za tri kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Steta, sjutra je BJB voznja do Divcibara...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42206.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 25, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, mozda bih mog'o i do Bukulje??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ti vremena za sve, lepa tura na dva načina: od Beograda Avalskim putem koji ti se dopao ili ako je žurba autoputem do Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Utekli ste mi za dlaku!U 14 i 37 sam stigo u Tri tiganja, i zena mi rece da ste upravo otisli ! A mogli ste da vidite pravi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo crno na belo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 26, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, bas ti je lep motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što jes,jes.BAš mi je žao što ga nevidoh danas.Posebno me interesuje nosač za kofer i kofer kao idejno rešenje.To me čeka kao problem za rešavanje zimus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre što mi krivo... :( Uopšte se nismo skupili kao što je trebalo. Bio je King sa nalednikom, Dzoni i ja. MZ se javio sabajle da nemože da dođe i on je jedni koji se javio, Bivolje i Makica ništa, Lisac se nije pojavio. ??? ??? ??? Nama je bilo dobro, kao što vidiš od 12h smo sedeli a ne bi ni otišli da mene nije zvao komšija na mobilni da se žali što sam se parkirao na kapiju kolima pa nemože da izađe. I tako, posle toga smo se razišli inače bi sedeli još, nije bilo žurbe... Motor ti je SUPER i baš mi je žao što ga nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad znam de je tiganjce pa mozemo popravni, sledece subote idem u Grocku pa se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 26, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Extra makina Fruskogor@c, nego interesuju me one rucke odnosno cepovi, odakle su? Vidim i da nije original kociona posuda i prekidac za svetla-zmigavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Krivo i meni sto nisam dosao, al sticajem cudnih okolnosti danas nisam mogao doci do svog motora. Ustanem jutros, obavim sve sto treba i oko 10 krenem kod prijatelja kod kojeg mi stoji MZ ( posto zivim u zgradi u prostoriji gde sam ga drzao sad stoji Suzuki i komsijin Harli, pa nema mesta za jos jedan motor ). Dodjem do prijateljeve kuce, kad tamo nema nikog ( ja zeznuo stvar - nisam se najavio ). Zovem ga na mobilni, on odbija poziv, stigne mi poruka od njega da je u Stokholmu gde je otisao sa sinom na neko takmicenje - sin se takmici , a zena je verovatno negde otisla. Razmisljao sam da dodjem Suzukijem, al kad sam se vracao iz Cacka pre par nedelja - mi crko akumulator a jos nisam stigao da odem do Joske da mi proveri struju . Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa sutra put Bukulje krece mala ali odabrana MZ grupa. Ja i drugar Slavko stizemo u Svilajnac oko 10.00 gde nas ceka Mihac pa pravac Bukulja.Stize i Kataklinger ali drugim putem. Ako je jos ko raspolozen mozemo se videti tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra makina Fruskogor@c, nego interesuju me one rucke odnosno cepovi, odakle su? Vidim i da nije original kociona posuda i prekidac za svetla-zmigavce. Cepovi su pravljeni od mesinga, a rucka kocnice je Grimeca sa neke Aprilije, orginalna je stalno flisovala i pored menjanja gumica pa sam je zamenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima jer me zezao net i nisam bila na sajtu. Sve je ispalo vrlo cudno... Prvo su mi u petak javili da imam obaveza i u subotu na fakultetu a imam dosta i da ucim(ipitni rok u jeku),tako da je na kraju ispalo da ne mogu ni jedan dan,jer kao sto rekoh danas oko 14h krecem za Loznicu na utakmicu. I tako se ja u tim mojim brigama i obavezama izgubim i sve smetnem sa uma pa od rane zore odem na fax. Oko 13h posle vitlanja sve zavrsim(to sam ja rekla da je sve zavrseno jer dalje nisam mogla i zivci su bili na kraju),morala sam da se izduvam pa lepo sednem na motor i pravac na Frusku goru sa ekipom iz Mladenovca (Marko, Dimac, Bojan),pridruzio se i Cili...ma super ekipa. Posle malo setali Novim Sadom pa bili na Petrovaradinu... Nisam se ni kuci javljala vec dosla sa prvim mrakom... Stvarno sam ovih dana u haosu i zapisujem stvari ali i pored toga mi promaknu. Izvinjavam se svima stvarno,em sto sam smetnula sa uma nas dogovor,em sto se nisam ni javila... U ponedeljak se nadam dobrim vestima tako da ce mi se glava napokon razbistriti i odmoriti NADAM SE...bicete obavesteni MZ ekipo nadam se okupljanju u prvoj kafani koju nam oci zapaze jer nije vazno ni vreme ni mesto vec ljudi i druzenje a meni je sa vama stvarno lepo! Dajte predlog za datum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja Makice da se Kawasaki-ju ne mili druzenje sa MZ-ejcima ...salim se naravno!! Evo crno na belo ;D Ubavo motorce, nema sta...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nema impresija o Kawi???Ili sam ja mozda nesto propustio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 9, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bilo umesno planirati susret za 2010. god?? Kod koga idemo u goste, ko ce biti domacin?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, vreme se bliži a ja sam mislio da otvorim temu posle Nove Godine. Sada je frka zbog Deda Mraz akcije, evo ceo dan sam tražio mađioničara i našao Džigija: on ne izvodi trikove, on kontroliše magiju. :D Dakle raznih sam poslova u životu završio ali sa mađioničarem do sada nisam. I klovnove sam zvao, ma smejem se ceo dan... ''Dobar dan, da li ste Vi klovn''? A nadam se da me neće oterati u piz.. ma...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...