NikolaCruss 10 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kupljen u martu 2008, registrovan i vozen od 22. maja 2008, mazen i pazen, redovno servisiran, uredno razradjivan. U odlicnom stanju, ima centralni stender, srafovi ojacani i izmenjani. Moze i zamena za enduro uz dogovor, jer to i jeste krajnji cilj prodaje, sa moja 2 i nesto metra, red je da predjem na nesto gabaritnije ;D Cena je 1200 E Tehničke karakteristike Zapremina motora 234cc Snaga (kW) / Broj obrtaja 13/8.500 Motor - Dva cilindra/četvorotaktni Hlađenje Vazdušno Rezervoar (L) 14 Gorivo Bezolovni benzin Potrošnja (100 km) (L) 3 Menjač Nožni, 5 brzina Dimenzije (duž./šir.vis.) (mm) 2260/855/1150 Maksimalna brzina (km/h) 90 Paljenje Elektronsko Kočnice (prednja/zadnja) Disk/doboš Težina/Suv (Kg) 151/141 Nosivost (Kg) 150 Međuosovinsko rastojanje (mm) 1515 Dimenzije guma (prednja/zadnja) 110/90-16 / 130/90-15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Decembar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A cena koštanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Srecno sa prodajom-zamenom, sta god ti lepse legne 2. Motor sam vozio i mogu reci sve pohvale za njega. Vozniji je od vecine koje sam probao. Odlicno vuce i jako je udoban. Posebno sto je motor nov i tek razradjen, pa buducem kupcu nema one muke oko spore voznje i ostale paznje kada je motor tek kupljen. Znajuci motor i njegov istorijat, a i gazdu sam imao srecu upoznati, znam da ce se sledeci vlasnik bas slatko navozati i nece imati nikakve brige jer je motor cuvan i pazen. Sa srecom i starom i buducem vlasniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ajoj meni, ah ljijep li je ko ga kupi obradovace se, jer ga je gazda extra mazio i pazio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A cena koštanja? razmisljao sam o motoru, a ne o paricama, cena 1200 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1100 E, fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, i dalje povoljno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 16, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lep, i vidi se da je odrzavan. Koliko je presao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan presao 4.000 km. Otprilike razradjen, uradjena mu druga zamena ulja na 3.000 i svecice stavljene NGK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ako ga ne prodas ja cu uvek da ga kupim za grunfovanje za doduse sitniju kintu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan motor koji se izuzetno dobro ponasao na nasim putesestvijama nadam se da ce brat nidza da nadje sebi pravu meru za svojih 2 metra visine novi vlasnik ce biti prezadovoljan jer ga je stari zaista mazio i pazio.pozdrav najvisem clanu nase bratije od vodje chopora!!!.i naravno....LET THERE BE BROTHERHOOD!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uvek, Bane, druže! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo da je maksimalna brzina nekih 25-30kmh veca nego sto stoji u ovim specifikacijama, cisto da se ne preplase potencijalni kupci. E, Nidzo sto ne rece pre koji mesec da imas u planu da prodajes masinu, ja se ubi trazeci 250ccm, nikakav izbor, a za ovaj tvoj se ne bi bunio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Spreman sam da ne jedem mesec dana: cena je 1000 E! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...dođeš kod druga na ručkove Da nisi malo prećerao sa sniženjem cene, pa motor se tek razradio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...dođeš kod druga na ručkove Da nisi malo prećerao sa sniženjem cene, pa motor se tek razradio? Matori, ako si zainteresovan, das mi TA i doplatis 200 E i tvoj je! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pa šta ćeš sa 2 motora, nemereš odjednom da jašiš oba ;D A da mi se uvek sviđao, to je istina...ali sudbina je drugačije 'tela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...pa šta ćeš sa 2 motora, nemereš odjednom da jašiš oba ;D A da mi se uvek sviđao, to je istina...ali sudbina je drugačije 'tela Sudbina je sreca u rukama dobrih, a nesreca u rukama losih ljudi, moj Arakise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako Nidžo I uvek se kaže "Ko zna zašto je to dobro" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Khm...Khm... dakle: prodajem motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nocas je Bogojavljanje,ja cu da pozelim da se mali cruss pretvori u VELIKU TENERU. ;D Nidzo srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Khm...Khm... dakle: prodajem motor! Ma navali narode, pridji blize cena nize Salu na stranu ko prvi, imace razloga da se raduje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nocas je Bogojavljanje,ja cu da pozelim da se mali cruss pretvori u VELIKU TENERU. ;D Nidzo srecno sa prodajom. Pazi, keva mi zeli dobro, ali ovo je bas bas!!! ;D ;D Hvala Mare kraljino! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Samo TDM ili Varadero! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo TDM ili Varadero! Uzeta ST! Ocekuj da je upoznas kad otopli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...