cormoran 173 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što je iscurelo. Znači imao si ulja. To jest, sve je ok. Ide oko 2,7 litara (2kf model). Kokneš 2.6 pa provozaš i zagreješ, zatim proveriš nivo i dospeš koliko fali. Bar ja tako radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DicRa 23 0 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro je, jer sam se bio uplasio posto sam negde cuo da u magnetima ne treba da ima ulja... tj da ulje se nalazi samo kod kvacila... hvala na informaciji Ali, odmah jos jedno pitanje... Prethodni vlasnik je desnu deklu prilikom skidanja malo ostetio pa mi stalno masti na tom mestu, da li da je skinem pa pokusam da resim termo silikonom ili nekim drugim metodom, ili da nosim kod nekoga na masinsko poravnavanje? Znaci ne curi jako, ali nakon voznje kad parkiram motor u garazu 2-3 lapljice se pojave na betuonu... medjutim to me prilicno nervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Najzdravije bi bilo poravnjanje....ali mozes da skines i da namazes silikonom, Victor Reinz sivi je najbolji za to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete na ove maske? http://www.simpson-detour.co.uk/10/Trail_Style_Lighting.page Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja maska Ali ovaj DRZ bi mi bas legao dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je maska a posebno zbog ovog vizira koji,cini mi se,i nema bas tako MALU ulogu. Mada moj far mi je mnogo lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan meni gadna, al opet stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Pa ruze je farovi i boja ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A i ja našo koga da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan ugac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Dragi XT-ovci imam par pitanja za vas:da li model sa kurblom poseduje dekompresor,koliko izadje registracija za vaseg ljubimca i kolika je prosecna potrosnja(bez cepanja)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kurblašima (stariji od 20 god) je registracija oko 14K. Imaju dekompresor, a potrošnja varira od 3.7 (niko mi ne veruje ) do 5 i nešto po gradu. Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pa ugac mogu i ja da napravim potrosnju od 3.7 i 5 po gradu ali cu odseci masini po' snage. Ako te ne bude mrzelo pogledaj koje su ti dizne na karburatorima. Garantujem da su manje nego sto treba. Meni potrosnja od 4litre do 8 litara. Inace Sad i 3tb ima 20 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da Mario, ali i sam znaš u kakvom stanju ti je XT, sredi ventile, zameni šta treba, em će ići znatno bolje, em će manje trošiti... Osam litara je MNOGO. Ugac, maska je gadna do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ugac mogu i ja da napravim potrosnju od 3.7 i 5 po gradu ali cu odseci masini po' snage. Ako te ne bude mrzelo pogledaj koje su ti dizne na karburatorima. Garantujem da su manje nego sto treba. Ja sam ispod 4 merio kad krenem na put i to sa prosečnom brzinom nešto preko 100, što za XTa složićeš se i nije neko milovanje. Što se tiče dizni, vrlo moguće da si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ni u jednom slucaju mi potrosnja nije presla 5l. A mislim i da sam postizao i po 4l. Mislim da moj motor nije shtrojen diznama ali bi ipak voleo kad bi mogao da probam i neki drugi xt da vidim ima li razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Mada je model mog motora 43f,mozda i tu ima razlike u potrosnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan i koja je razlika izmedju 2kf i 43f sem te zadnje dobos kocnice? Ne mislim na plastike i slicno nego na masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema razlike, ili su minorne. Npr. uvezu Češka i Lihenštajn identične motore. U Češku može fabrički, dok u Lihenštajnu ne dozvoljavaju okrugli far. Koknu kocku i promene oznaku. Može biti, može biti. PS. Imaš edit button da dodaš ako si se nečeg setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam i klinca od tri godine koji mi je trenutno na vrh glave pa ne vidim ni monitor! Hvala ugac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 30, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Registracija za 3TB '92. nesto preko 12000din ili oko 110E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 30, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To mi kazi mene ceka registracija za mesec dana Dobro je sto vozimo motore starije od 20 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Moja je registrovana jos mesec dana a posle sta mi bog da ionako nevolem asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zašto li ja imam informaciju da je za XTa registracija oko 16-17k? Meni je za Jawu oko 12 sa novim tablicama, 1988, 350ccm Ili to važi samo za XT mlađi od 20 godina? Nemoguće da je tolika razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...