Nemanja_91 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Downloadujesh zheljeni logo odavde i odnesi ga u lokalnu shtampariju koja poseduje kater (mashina za sechenje papira i folija). Tvoje je samo da im kazhesh zheljenu boju i velichinu. Svaka cena preko 200 kinti za slichicu je cushka po ushima. Mogu da ti urade za 20 dinara koliko i njih opciono koshta, a mogu i da budu strashno bezobrazani i da trazhe mnogo, mnogo vishe para. PS. Na gore linkovanom sajtu postoje vektori brendova skoro svih motora, modela motora, ulja, guma i ostalih dzidza-bidza koje mogu da vam posluzhe. sa ovog sajta kad skines naljepnicu bude neki cudan format i nemoze ni jedan program da mi ga otvori. ako neko zna koji program to otvara ili neku foru kako da skinem slike naljepnica neka mi kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti program za vektorske crteze, ali mozda ti i ne treba, odnesi file u firmu koja ce ti rezati folije, oni znaju sta ce s tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticma 34 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ6 - BMW R1200GS - Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Otvara bez problema u CorelDraw-u 14 samo naznacis da otvori kao vektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Chini mi se da su formati u eps ekstenziji shto znachi da ih otvara adobe ilustrator ili corel, ali kao shto reche alera odnesi ih shtamparima a oni ce znati shta ce s tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 999 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Posaljem coveku pp u vezi nalepnice,gde je napravio,koliko kosta itd.... i on kaze imam ja poslacu ti .... i za 2 dana ja dobijem nalepnicu za dz a trazio sam takvu vec duze vremena tu na blatibranu je savijena plastika pa mi to bode oci kad god sednem na motor..... UGAC HVALA dok se ne sretnemo negde i dok ti se ne oduzim evo kako sad izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Fino chuchi. Shto bi rekli majstori: "Tu je i bila nego je neko pomerio." A ako si bash reshio da se oduzhish, vrshilo bi mi poso jedno 1000 jevrica. Nemoj da shaljesh dok ne nakupish sve. ;D Aj poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih pinjon za yamhu tt ili xt svejedno vjerovatno je i isti ako ima ko da prodaje ,ili ako znate nekog ko ima rashodovanu . treba mi jos nekoliko sitnica pa kao znate nekog javite mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 31, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan imam pinjon i km sat za ttr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je tacno da se isti motor za yamahu tenere proizvodi od 1982-2003? Postoji velika mogucnost da se pridruzim vasoj lepoj sekti! Idem sutra da gledam jednu zivotinju, pa ima li neko da mi kaze na sta najvise da obratim paznju. To je prva xt tenere, ona bez oklopa, 87god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na brojeve agregata i rama. Da li curi ulje negde iz masine. Da li dimi kad se pali hladan. Najbolje idi kod lika rano ujutru tako da ti budes prvi koji ga pali. Da li klopara bregasta. Da li su mnogo izrisovani kocioni diskovi (po tome grubo mozes zakljuciti koliko je presao). Pitaj ga kako proverava nivo ulja i kad je menjano. Koliko dugo ga ima. Provozaj masinu. Ima tu jos stosta ali ko ce se svega setiti ovako... Aj pa nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, u ostalom posto nisam strucan videcu postoji li mogucnost da uzmem motor pa da odem do nekog ko se razume bolje od mene. Javicu ako bude i sta bude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je tacno da se isti motor za yamahu tenere proizvodi od 1982-2003? To je prva xt tenere, ona bez oklopa, 87god. Nije ista sve te silne godine, imaš kompletnu priču o Tenerci ovdje: http://www.tenere.ch/english/etenerestory.html Ova tvoja iz 1987. godine je 1VJ model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da ako niej ista msina onda je slicna na svakom ,a i ova nova xt660 je sigurno samo preradjena ova,mislim sigurno imaju neke slicnosti,jes da ova ima vodeno i malo vise kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je tacno da se isti motor za yamahu tenere proizvodi od 1982-2003? To je prva xt tenere, ona bez oklopa, 87god. Nije ista sve te silne godine, imaš kompletnu priču o Tenerci ovdje: http://www.tenere.ch/english/etenerestory.html Ova tvoja iz 1987. godine je 1VJ model. Ne mislim na model, nego na agregat, taj podatak sam nasao na ovom sajtu: http://www.autoevolution.com/moto/yamaha-xt-600-tenere-1982.html a sad cu pogladati i ovaj sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim na model, nego na agregat, taj podatak sam nasao na ovom sajtu: http://www.autoevolution.com/moto/yamaha-xt-600-tenere-1982.html a sad cu pogladati i ovaj sajt. Agregat je od 1982. do '89. bio, ajmo reći, isti, iako ima podosta razlika. Nakon 1989. i modela 3AJ su pošteno nagodradili tenerku i stavili mašinu od 660ccm, vodeno hlađenje, 5 ventila,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, tako sam procitao, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da, najvaznije nisam pitao: kakva je 1vj sto se tice delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim, dogovorio sam sa sa momcima koji prodaju da uzmem motor i posto nemam pojma da odem kod majstora da on pogleda, i naravno Dzej, sad trazim prevoz da vratim nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E drugari jel moze nase magare da se pali na kurblu i bez akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan E drugari jel moze nase magare da se pali na kurblu i bez akumulatora? Može se upaliti s praznim akumulatorom, ali nipošto bez njega, jer će regler gotovo sigurno otići na vječna lovišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha, hvala. Vidim ja da cu morati da ga 'apgrejdujem' sa mehanickim reglerom sa emze.... ;D ;D ;D Ustvari kad bolje razmislim ima logike. Akumulator (pa makar i prazan) se ponasa kao kondenzator velikog kapaciteta koji pegla naizmenicnu struju koju alternator generise (grec bez kondenzatora ne pegla dovoljno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja troshe vashe zveri i na koliko dodajete novi kontigent? Tj. koliko se nivo spusti od "F" (pun) tachke do sipanja nove ture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 19, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan u fazi riknjavanja oko1 l na 1000. Kada je zdrav 2-3 dl. Interesantno da do 1l ne dimi, gde ode Bog zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 999 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan moj ne trosi ni kap ulja od menjanja do menjanja uvek nivo na sredini....vise i ne proveravam..... ima predjenih oko 30 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan moj ne trosi ni kap ulja od menjanja do menjanja uvek nivo na sredini....vise i ne proveravam..... ima predjenih oko 30 000 km Isti slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...