Stalker81 17 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan On 16.9.2020. at 10:37, srbac je napisao: https://www.motorsportgoetz.com/Head-pipe-Yamaha-XT600-E-K-Tenere-tuning-34mm Onda trebalo bi da uzmem i ovakvo nesto ako stavim CR special 31mm karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Septembar 18, 2020 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako tražiš KS one se nalaze na obtrajima a CDI od 3TB gasi motor na 6500-7000 obrtaja. CDI od 2KF ne gasi ali on je loš u srednjim obrtajima a mislim da su srednji obrtaji mnogo važniji nego visoki. CDI od 3TB (90-94) je mnogo bolji nego 2KF. Probao sam oba i sada imam od TTS, prezadoviljan sam kako ide. (3TB 92 god, kiks) Koji je CDI na tvom motoru? ( Stalker81) Neki modeli xt600 k, 3TB imaju isti CDI kao TTS , završava se broj na 2180. U celoj priči najbolji je TCI od TTR ai on se ispod 500e teško nalazi. Za taj TCI treba se menjati pickup, namotaji i regler, skupa rabota. Mada i TTR nema više KS od drugih ali ima ogroman obrtni moment. Ako imaš Keihin CR, onda ova deblja grana, bolji filter vazduha , 3TB CDI na konju si... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko ideju gde bih mogao da nabavim ruvice kvacila i kocnice, korman i zadnju posudu za kocionu tecnost za XT 600 1996? moze polovno, samo da nije krivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Septembar 18, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ručice imaš u Louisu, zamenske, ja kupio kao rezervne, pa ih koristim kao glavne, pošto su malo kraće...Moto Detail Korman imaš na Kupujemprodajem koliko hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2020. at 19:02, zlig0r je napisao: ima li neko ideju gde bih mogao da nabavim ruvice kvacila i kocnice, korman i zadnju posudu za kocionu tecnost za XT 600 1996? moze polovno, samo da nije krivo... Pitaj Elvisa. Verovatno ima sve sto ti treba. Ili ima jedan rastureni 2kf i ja sam uzeo delove. Pisi poruku pa cu poslati brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2020. at 8:15, srbac je napisao: Ako tražiš KS one se nalaze na obtrajima a CDI od 3TB gasi motor na 6500-7000 obrtaja. CDI od 2KF ne gasi ali on je loš u srednjim obrtajima a mislim da su srednji obrtaji mnogo važniji nego visoki. CDI od 3TB (90-94) je mnogo bolji nego 2KF. Probao sam oba i sada imam od TTS, prezadoviljan sam kako ide. (3TB 92 god, kiks) Koji je CDI na tvom motoru? ( Stalker81) Neki modeli xt600 k, 3TB imaju isti CDI kao TTS , završava se broj na 2180. U celoj priči najbolji je TCI od TTR ai on se ispod 500e teško nalazi. Za taj TCI treba se menjati pickup, namotaji i regler, skupa rabota. Mada i TTR nema više KS od drugih ali ima ogroman obrtni moment. Ako imaš Keihin CR, onda ova deblja grana, bolji filter vazduha , 3TB CDI na konju si... Sad sam gledao, zavrsava se cdi na 2180. Hocu uzeti twin air filter i skinem onaj poklopac sa air box. Stavim cr karb, za izduvnu granu cu videti. To mi je sad jako skupo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 20, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2020. at 10:01, lord_oblivion je napisao: Mislim da Anđelo to pravi nešto povoljnije. Ima li neki kontakt ili gde ga mogu naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2020. at 9:59, baltrekk je napisao: Uffff....što ovo dobro izgleda... Jel poručivao neko nešto od njih? "Big size head pipe Yamaha XCollecteur Inox BIG SIZE pour Yamaha XT600, 159,95 €" Big size head pipe Yamaha XCollecteur Inox BIG SIZE pour Yamaha XT600, 159,95 € WWW.MOTORSPORTGOETZ.COM Goetz onlineshop motorcycle ATV Gotz Quad Moto Cross Off Road Big size... Ovaj je ista dimenzija i od inox a malo je i jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 21, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Stalker81 said: Ima li neki kontakt ili gde ga mogu naci? Koliko ja znam, čovek nije na ovom forumu. Pogledajte u ovoj temi, dok ga ja upitam da li je antiprotivan da delim njegov broj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2020 at 7:02 PM, zlig0r said: ima li neko ideju gde bih mogao da nabavim ruvice kvacila i kocnice, korman i zadnju posudu za kocionu tecnost za XT 600 1996? moze polovno, samo da nije krivo... Imam dva nova kormana ako nisi rešio. I malu čantru za ulje zadnje kočnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lord_oblivion je napisao: Koliko ja znam, čovek nije na ovom forumu. Pogledajte u ovoj temi, dok ga ja upitam da li je antiprotivan da delim njegov broj. Ovo sam nasao. To je on? 0638060818 Andjelko Bela Crkva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 21, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lord_oblivion je napisao: Jeste. Nasao sam i na facebook. Popovic se preziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Octobar 11, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da proda bocne plastike, koje idu ispod sediste? Za 4pt trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko seća kako se zove lik iz Mladenovca koji pravi plastike? Potrebne su mi bočne plastike koje se kače na rezervoar za 3TB. Može ako ima neko i za prodaju, neka se javi na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Lik iz Mladenovca je Nemanja Brkic Brka... Var Plast cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Octobar 12, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, baltrekk je napisao: Da li se neko seća kako se zove lik iz Mladenovca koji pravi plastike? Potrebne su mi bočne plastike koje se kače na rezervoar za 3TB. Može ako ima neko i za prodaju, neka se javi na pp. Jedan poznanik je sad narucio plastike na rezervoar za 4pt iz Madjarske. 40000Ft je par. I za 3tb Ima lik za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo fabrička ugradnja na 2kf ili je neko stavljao kasnije? Nisam uspeo da nadjem podatke o tome na netu. Piše Ohlins racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Novembar 4, 2020 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To ti vredi više od motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pomislio. Znači neko je to menjao već? Ma običan amortizer samo piše Ohlins, nego sam radoznao dal je moguće da je neko nekada davno nešto uložio u taj motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 29, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A što da ne uloži? Koliko nas ovde ulaže u svoje XT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba ako voliš.Začudio sam se jer je motor bio u katastrofalnom stanju generalno. Lep je bio samo spolja. Sad moram menjati i karburator,ovaj je uništen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor...Maniac 7 Napisano Decembar 2, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 690 2008 god Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jel si mozda nasao gde mozes da kupis dyno jet ili neki drugi sigma jet posto bi i ja kupio za moj ttr 600 2001?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indijskiorah 0 Napisano Decembar 2, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Haojiang HJ125-33 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imao sam prilike samo da budem vozen na ovom motoru i sve pohvale ,hahah. Elem vlasnica istog me je puno zamolila iz komsiluka da se raspitam.za auspuh, znaci yamaha XT600e 2003e, nuzno joj je za registraciju original. Moze polovan. Ako neko zna nekog, nesto nek vice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...