Duke_Bgd 1 Napisano Avgust 15, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia 50ccm, croserica, bem li ga koja je oznaka neka 2-3 slova. Ima menjach, cini mi se 6 brzina. Drugar oce da pazari. Ima li ko iskustva sa tako chim? Molim za misljenja. Ja licno mislim da je preslabo, ali on nece da polaze... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 15, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je MX50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Ako je RX 50, ja sam moj uprodao u aprilu! Mislim da je sasvim solidan za 50 ccm!!! Moj je isao oko 90 km/h! Bio je 2001.god. u fabrickom stanju, dobio sam 1550 eura! Moj drugar prodaje istog, samo 2004.god! Pa ako ti treba poslacu ti broj!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj moj je vec zapljunuo jednog. Dogvor je da ga uzme na kraju sezone... Ali hvala na ponudi. Meni je samo nekako chudna kubikaza, s obzirom da nije uospte mali totrmo. Bojim se da ce ga smoriti... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 19, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj moj je vec zapljunuo jednog. Dogvor je da ga uzme na kraju sezone... Ali hvala na ponudi. Meni je samo nekako chudna kubikaza' date=' s obzirom da nije uospte mali totrmo. Bojim se da ce ga smoriti... pozdrav[/quote'] Smorice ga brzo..doduse ne brze nego skuter jer ce bar da se igra s kvacilom i menjacem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...