Mimeola 104 Napisano Maj 27, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za dečiji sedištem koje se kači ili vezuje ispod guvernale bicikla.Ne igra mi ulogu ono koje ide ispod sedišta jer je rezervisano već.Po prodavnicama ih nema a i polovnjaci su zamrli...Ako neko ima rad sam da otkupim. Miroslav0653016933 *Ako može da se prebaci u Razno, greškom je ovde* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem sliku pa vidi da li je to što tražiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 28, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je danas preuzeto. Veliko hvala Draganu na lepom gestu.Sent from my AC2003 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnije je da se deca raduju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan BravoooooПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...