bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drug mi ima pedu 4t 2019god i do skoro je dve bilo dobro, karburator ga zezao pa je oterao u servis jer ima granaciju i napravili su mu ga ali mu sada puca iz ausouha na nekih 5k ibrtaja ausouh mu je fabrika a potrošnja mu se povećala oreviše troši 6-7l na 100km a nije to neki dkuter da leti, normalna neka brtina 50-60kmh ja sam mu rekao da je do karburatora da je verovatno veći a eto vi mi recite pa ću mu ja preneti. Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drug mi ima pedu 4t 2019god i do skoro je dve bilo dobro, karburator ga zezao pa je oterao u servis jer ima granaciju i napravili su mu ga ali mu sada puca iz ausouha na nekih 5k ibrtaja ausouh mu je fabrika a potrošnja mu se povećala oreviše troši 6-7l na 100km a nije to neki dkuter da leti, normalna neka brtina 50-60kmh ja sam mu rekao da je do karburatora da je verovatno veći a eto vi mi recite pa ću mu ja preneti. Sent from my RMX3085 using Tapatalk I to nije ni 50kmh jedva ide baš ono lagano motorSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan 6-7L troši manji auto, nešto tu ozbiljno ne valjaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6-7L troši manji auto, nešto tu ozbiljno ne valjaПослато са M2007J3SG помоћу ТапатокаO tome vsm pričam, tu nešto baš ne valjaSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 7, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek ga vrati u servis i traži da ga srede kako valja. Očigledno je da su ga "zbudžili", tj popravili "preko one stvari". Ako je pod garancijom to je obaveza ovlašćenog servisa. Taj 4T od 50cc ne bi smeo da troši više od 2.5L (pretpostavljam). Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...