Jump to content

Moto Zajednica

MOTO DEDA MRAZ - Temerin 2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 343 postova
  • Motocikl: Ktm 990 Superduke R

Hmmm... šta još napisati što već nije rečeno?.Jedino šta mi pada na pamet, to je "fantastično". Ja mislim da tih -2 stepena uopšte nismo osetili,jel nam je bilo toplo oko srca. Toliko radosne dece ,koja su nas sa tolikim nestrpljenjem očekivali,pa taj prijem sa njihovim recitacijama,i hiljadu pitanja na koja sam pokušavao da odgovorim kao pravi deda mraz. Jedno od mnogih ću da izdvojim: Dakle jedan mališa mi prilazi,pomiluje mi bradu i kapu ,pošto sam čučao i kaže: Deda mraze ja bih te zamolio da posle noću kad budeš dolazio kod mene, mollim te da me probudiš jer sam i ja tebi spremio izneneđenje jer ja tebe jako voilm. Pa sad drugari moji pokušajte da zamislite kako sam se tog momenta osećao...ali to je samo jedno ,bilo mnogo takvih. Verujte mi u nekim momentima teško je bilo zadržati suze radosnice i ako sam mator kao biblija. Veoma,veoma emotivan dan. Što rekoše ostali učesnici,nadam se da je i njima bilo lepo kao i nama. A ostalim deda mrazovima koji tek treba da krenu u akciju poručujem: NE PROPUŠTAJTE OVO NI ZA ŠTA NA SVETU.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Evo da se i ja javim sa par slika.

PkwUL_1000406kd3.jpg

uIOEj_1000399pg5.jpg

ovSbR_1000387sm8.jpg

s6rSQ_1000365yq9.jpg

Vh7qz_1000352tz2.jpg

404.jpg

Ne bih da ponavljam vec napisane reci,ali je ovo svakako jedan dozivljaj koji se pamti

dok je covek ziv.Pre ove akcije sam bio u nedoumici da li da ucestvujem ili ne,i sada mi je jasno sta bih izgubio da nisam ucestvovao.Dok me bude sluzila snaga da mogu da se popnem na

motor,ovu akciju vise ne propustam.Mislim da vam ovo sve govori.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Osecaj je manje vise opisan u prethodnim postovima, pa cu ja da se zahvalim svima koji su doprineli akciji, sreca pa ih ima puno! Sponzorima koji su akciju finansijski podrzali, bili preduzetnici ili pojedinci, kolegama Deda Mrazovima sa kojima sam se rado provozao iako je bilo hladno, a posebno DECI koja su nase najvece blago, i od njih smo dobili najveci poklon u vidu ISKRENIH osmeha.

Lep dan, dan za koji vredi ziveti...

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Za one koji su u nedoumici da li da ucestvuju u akcijama koji tek slede: NS, BG, Nis, Zrenjanin, itd:

U nasoj koloni Deda Mrazeva je bilo skutera, bilo motora iz Budisave koji je bar 40 km udaljen od Temerina (mislim da su jedine opcije preko NS-a ili preko Zablja, ispravite me ako gresim), pa sa pozajmljenim motorom ( hvala Savka&Sale  ;) )  , bilo Deda Mrazica (Baba Mrazica...mislim da tu nema pravila  ;D ), bilo onih koji su clanovi kluba, bilo onih koji nisu, i koji nisu dosli motorom a dosli su kolima, kombijem.

Citiram Gargi-ja:

NE PROPUŠTAJTE OVO NI ZA ŠTA NA SVETU!

Slika govori vise od 1000 reci :

Gledajte samo kako deca trče za nama misle da ćemo pobeći

Y2vw2_img2564qq2.jpg

• Svrati ponekad, 426 postova

SVAKA VAM ČAST BRAĆO!!!

Mnogo sam srećan što ste sve uspešno obavili! Hvala bogu i vreme vam je išlo na ruku!

Nadam se da će mo i mi u NS-u biti tako dobri kao i vi!

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Osecaj je manje vise opisan u prethodnim postovima, pa cu ja da se zahvalim svima koji su doprineli akciji, sreca pa ih ima puno! Sponzorima koji su akciju finansijski podrzali, bili preduzetnici ili pojedinci, kolegama Deda Mrazovima sa kojima sam se rado provozao iako je bilo hladno, a posebno DECI koja su nase najvece blago, i od njih smo dobili najveci poklon u vidu ISKRENIH osmeha.

Lep dan, dan za koji vredi ziveti...

nismo samo dobili osmehe, koliko se secam bilo je tu i pisama i cak jedna predivna slika .....

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

GARGIIII!!!!!!!!!!!!!!!  LJUDI OVO NAM JE BIO NAJSTARIJI DEDA MRAZ!!!!  :)  KAO STO JE ON REKAO STAR JE KAO BIBLIJA!!  ;D  ;D  ;D  ;D ozbiljno, covek je imao pricu kao da je stvoren da bude deda mraz!!!!  svaka cast gargi!!!  a sad vidim da ma akcija koje nose ima moto kluba, sto mislim da je pogresno jer samim tim neko mozda i ne zeli doci zbog kluba! tako da je bolje da nosi ime mesta gde se organizuje jer smisao svega nije da se promovise moto klub nego radost dece!

A TEK SLIKA....... fotografisacemo pa ljudi da vide.....

P.S. O HO HO HO HO HOOOOOOOOOO.....  ;D

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Deca recitovala pesme o Deda mrazu o jelkama o prazniku i kad se sve to završilo zamoli nas vaspitačica da poslušamo i jednog malog pojedinca naoštrili smo uši pa da čujemo i klinac nam otpeva refren od Divlje jagode Motori da se usereš da mi izvinite al ovo morao sam da napišem.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Deca recitovala pesme o Deda mrazu o jelkama o prazniku i kad se sve to završilo zamoli nas vaspitačica da poslušamo i jednog malog pojedinca naoštrili smo uši pa da čujemo i klinac nam otpeva refren od Divlje jagode Motori da se usereš da mi izvinite al ovo morao sam da napišem.

Da da da!!! To je bio zaista vrhunac!! Klinac ce biti bajker definitivno!!!

• Svrati ponekad, 393 postova
  • Motocikl: BMW F650 ST

Pa da presao taj dan oko 90 km.

Sad mi nesto curi nos i boli me grlo (neznam od cega).

Ali vredelo je, jedino sto mi zao sto cu u nedelju izgleda ipak ici kolima.

Pozdrav svim temerincima koji su me primili u svoje jato.

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Bravo Danijele, bogami nije lako preći toliko km po ovoj mrzlici, treba imati veliko srce. :D

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Sedim ispred televizora i gledam video zapis i juče  i danas i tek sad vidim skoro sve šta i kako je bilo i verujte mi da smejanju i osmesima nema kraja jednostavo ekstra.

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

jel sve ostaje za sutra kako smo se dogovorili?

dedamraz odela i u kaficu u 4 h iliti 16h ?

pozdrav i vidimo se....

DZOKS i ja vam se pridruzujem sutra! danas nabavljam odelce!

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Akcija u Temerinu se nastavlja!!!

Necu biti sa vama, ali zelim vam jos lepse druzenje nego pre neki dan.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja