Lukac 1345 Napisano Maj 1, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Shadow 1100, prvi model, 1987god, poznavaoci i ljubitelji starijih customa verovatno znaju o kom se modelu radi. Ovaj agregat se pravio do 2007 samo je menjana (sa godinama) karoserija.Uvezen iz Svajcarske, na mom imenu, placeno sve osim registracije a 27.04 je uradjen i tehnicki pregled. Hrom je odlicno ocuvan, gume odlicne a agregat radi kao sat.Motor je farban u Svici,i u transportu je izgubljena leva kaseta, pa je stavljena zamenska .Ukratko model koji je preko sve redji i skuplji-u dobrom stanju.Trebalo je da ostane kod mene ali sam pre neki dan registrovao Triumpha Trophyja 1200 i kupio konacno Sh300 Hondu pa je ovo visak. Cena 2300e Lukac 064 9760896 Promenio Maj 1, 2022 član Lukac 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1345 Napisano Maj 1, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 1, 2022 član Lukac 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 1, 2022 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav tu sam pratim....jos nisam prodo ...moju pa samo gledam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1345 Napisano Maj 3, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan s://postimg.cc/7GVfhJW5][/url] Promenio Maj 3, 2022 član Lukac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...