Mario Gsr 92 Napisano April 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Touratech meke bočne torbe, crne Vozene jednom, kupljene su u Pegazu u oktobru placene oko 200e. Torbe su nove, bez tragova koriscenja. Moguca proba i preuzimanje u Simanovcima. - Sistem automatskog zaključavanja za sve ravne police za prtljag prečnika cevi 18 mm (Touratech, BMV, Ducati, Givi itd.) - Vodootporan (IP64) - Savršeno za terenske uslove: ne udubljuje se, ne lomi se, bez bolova ako torba u nekom trenutku padne na vozača - Idealna alternativa sistemu prtljaga za svakodnevnu upotrebu - Uključuje džep za organizatora unutrašnjosti - Veliki 3M Scotchlite reflektori sa obe strane - Lako se čiste CENA 130e. Side bag ENDURANCE Click (pair), by Touratech Waterproof made by ORTLIEB | Touratech: Online shop for motorbike accessories WWW.TOURATECH.COM Promenio April 28, 2022 član Mario Gsr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nudim 100 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislim da je cena više nego realna i povoljna, za torbe koje su nove... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan će dobro da čučnu na moj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...