Besni_fokic 1 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem letnju moto jaknu S/M velicine. Valjalo bi da je tamnija, idealno crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu letnju viska , tamna je i u M je velicini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Besni_fokic 1 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je jakna? Moze slika, cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi br telefona u pp pa cu ti poslati slike kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano April 17, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedni jaknu visak na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...