valerian 0 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan U ovim oglasima se prodaju samo motori i oprema. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da ga jebem, a ja kad sam trazio ni jedan dobar da nadjem za te pare... sad sam u Ibizi taj 1.9d je super varijanta da se prezimi pa posle opet na glavno prevozno sredstvo, jeftin dizel a i njega malo trosi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja pustio temu da menjam auto za motor urednici su bili vredni pa mi dva puta obrisase isti.Uputili me na Polovni-automobili,auto oglasi......... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vikendom urednici spavaju i odmaraju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha, pa sad je zimski period, ne moze bas svaki motor da se vozi, verovatno popustaju dok ne otopli I meni je bilo cudno, trazim CBR nadjem Punto u oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...