tibor 502 Napisano Novembar 22, 2008 Zainteresovan, 660 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas trebaju mi delovi za motor DKW iz 54-te pa me interesuje ko donosi delove i mogu li se raspitati koliko koji kosta! jos bolje ako zna neko da ima delove za ovaj tip motora nek mi posalje PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji model od Dkw i koje delove tražiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji model od Dkw i koje delove tražiš ? DKW 175 RT piše u avataru ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji model od Dkw i koje delove tražiš ? DKW 175 RT piše u avataru ;D ;D ;D ;D To vidim i ja ali to ne mora da znači da za taj motor trebaju delovi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 660 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan raspricaste se vas dvojica! treba mi za njega delovi, konkretno zupcanik sto ide na kurblu (polumesec) i njegov par (onaj manji zupcanik) i trebaju mi lamele! neko mi kaze da je jeftinije da napravim a neko kaze da je jeftinije da mi donesu iz nemacke! jer ovde je tesko naci tako nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo tražiš što je na slici pod br. 8 i 9 onda bolje ćeš proći ako ti neko napravi ovde kod nas jer koštaju 78 i 59 eura. Lamele su ti 11 eura po komadu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 660 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan e to je to! hvala ti mada i ne mislim da ce pravljenje ovde biti jeftinije jer su ljudi pokvaren pa pokusavaju da zarade na svacemu, npr jedan mi trazio za oba 350 eura! a to bi mi sve troskove pokrilo i avionom da idem za nemacku i jos i za deo da mi ostane! jbg raspitcu se jos ko mi moze pomoci. a reci mozes li mi ti nabaviti ili znas li nekog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...