Jump to content

Moto Zajednica

Dainese Shop???

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Drze dainese ali nemaju mnogo do uvoza za sledecu sezonu.

Ja sam bio pre par dana i imaju solidan asortiman. Jos su mi rekli da uskoro treba da dobiju robu koju su narucili. Koliko sam razumeo, roba je stigla i treba da se proknjizi i ubaci u radnju, tako da ce posle praznika, izbor biti jos bolji.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

bio sam i ja u mass kompani sve im stoji od prosle godine cene da utrnes i to je sve dainese oprema iz propale prodavnice koju su preuzeli da prodaju a svaki put pricaju pricu da je roba stigla knjizi se itd nema nista od toga sve isto bilo i u maju kao i sad pre tri cetri dana

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

bio sam i ja u mass kompani sve im stoji od prosle godine cene da utrnes i to je sve dainese oprema iz propale prodavnice koju su preuzeli da prodaju a svaki put pricaju pricu da je roba stigla knjizi se itd nema nista od toga sve isto bilo i u maju kao i sad pre tri cetri dana

Vrlo moguce, jer sam prvi put otisao da vidim Dainese opremu kod njih pre mesec dana. Nisam bio ranije, tako da ne znam da li su ubacivali nesto novo od opreme.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja