stanebane 643 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Slup'o mi se drugar sa gorepomenutim skuterom pa traži delove za isti. Poštarski model je u pitanju sa sve korpom napred. Veli ona mu je spasila glavu pa bi da vrati istu takvu na mesto. E da plastike spreda su razbijene, blatobran, far, migavci i drugo. Prodaje li iko tako nešto ili možda znate nekog? Liberty je 2006 godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da niko ništa ne zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je drugar vec mesec dana čekao nosač motora kod Micka u Motoklinici, da je doterao pre 15-ak dana neke liberty 125 pa probaj kod njega. Ako hoćeš da probaš da prođeš povoljnije, kupujemprodajem i pratite svaki dan sta ima od oglasa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4757 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2022 at 10:54 PM, stanebane said: Jel moguće da niko ništa ne zna? Pa kako si ti napisao, taj liberty poštarc iz 2006 je napred skroz havarisan. Mene ako pitas, to ne vredi popravljati i tražiti delove. Taj motor i kad je isoravan i ceo ne vredi više od 500e. Reci drugu da on to proda na neki plac koji radi otkup havarisanih i da kupi drugi liberty 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati se popravka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...