V.S. 0 Napisano Mart 21, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, može li pomoć vlasnika Fvisiona da mi kaže kako se najlakše dolazi i skida akumulator. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u plastiku između nogu, meni je na mom Spiritu bilo ispod patosnice na kojoj se drže stopala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_aleksic 0 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Skuter 50cc, i skuter 150cc kinezi Prijavi odgovor kao problematičan On 21.3.2022. at 12:42, V.S. je napisao: Pozdrav svima, može li pomoć vlasnika Fvisiona da mi kaže kako se najlakše dolazi i skida akumulator. Hvala Ja mislim da moraš skinuti prednju masku jer ja na Longbo koji isto izgleda, ispod prednje maske bukvalno kod svetla ispod kilometar sata.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...